KLAVAN: Demokrati se bore za proširenje glasačkog prava na glupu djecu [Satira]

Andrew Klavan

PBS NewsHour via YouTube

Ovo što slijedi je satira.

Predsjednica Doma Nancy Pelosi kaže kako bi se glasačka dob trebala spustiti na šesnaest godina. U govoru pred ormarom za metle koji je zamijenila s feminističkim skupom, Pelosi je rekla: “Demokrati trebaju uključiti djecu kad su ona totalno ignorantska i van pameti od hormona ili više nikada nećemo pobijediti na izborima.” Pelosi je potom shvatila da govori hrpi metla i rekla da bi i one trebale imati pravo glasa.

Ispirirani predsjednicom Doma, srednjoškolski učenici diljem nacije oformili su aktivističku organizaciju pod nazivom Tinejdžeri koji kao doista misle da bi bilo cool glasati i ne možete nas zaustaviti–ili TIKKDMDBBCG I-NEMNZ.

Predsjednik skupine, 16-godišnjui Thad Mellow, jasno je izrazio svoje stajalište u eseju koji je predao s dva tjedna zakašnjenja jer je njegov glupi mali brat prosuo Red Bull po njegovom laptopu. Esej započinje sa: “Zašto bih volio glasati. Autor Thad Mellow. Volio bih glasati jer mislim da je Alexandrija Ocasio-Cortez komad i kad bih glasao za nju osobno bih je upoznao i pokazao joj kako mogu voziti skateboardom niz betonsko stubište iza škole dok istodobno svojim jezikom palim upaljač samo ovaj put bih to učinio bez da razbijem svoju lubanju i zapalim svoje lice.”

Šesnaestogodišnja Victoria Plastic, koja je također predsjednica skupine jer zašto djevojke uvijek moraju biti potpredsjednice samo zato što dobiju manje glasova, rekla je u imaginarnom intervjuu koji je sanjarila: “Kad bih mogla glasati, glasala bi za demokrate jer su oni za pobačaj, a Thad mi je rekao da ne mogu zatrudnjeti prvi put i vjerovala sam mu jer sam mislila da tip koji je bio dovoljno cool da istetovirao zmaja na svom testisu ne bi lagao i sad, kao, što mogu učiniti?”

Pelosi je rekla da bi glasačko pravo također trebalo dati prijestupnicima, ilegalcima, mrtvim demokratima i demokratima koji su već glasali ranije tog dana.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.