10 neosporivih dokaza da je Isus bio konzervativac

The Babylon Bee

Isus je definitivno bio konzervativni, republikanski kapitalist. To je napisano na svim stranicama Pisma. Naravno, možda ćete morati malo čitati između redova, ali to je ono na što se svodi kršćanski život.

Tako smo nakon konzultiranja s nekoliko MAGAcrkava i njihovih pastora, od nekoliko tisuća neosporivih dokaza da je Isus bio tvrdokorni konzervativac izdvojili onih 10 najsnažnijih:

1.) Kad je u hramu ukorio mjenjače novca što nisu namaknuli još više profita – Isus je ušao u hram i počeo prevrtati stolove, što je bila snažna izjava mjenjačima novca da ne zarađuju dovoljno profita svojim dioničarima.

2.) Kad je zaustavio Petra od korištenja mača i umjesto njega dao mu AR-15 – Isus je nježno odgurnuo Petrov mač u stranu i rekao mu da upotrijebi AR-15 radi njegove superiorne vatrene moći.

3.) Kad je dojahao u Jeruzalem na divovskom bjeloglavom orlu – Trijumfalni ulazak u Jeruzalem na leđima simbola Amerike bio je važan dio biblijske narative.

4.) Kad su Ga zatražili da izliječi prosjaka, a On mu je pokazao kako pronaći posao na Craigslistu – Isus je mogao jednostavno pružiti iscjeljenje poput nekakve vrste socijalista, ali nije. Umjesto toga, On je pomogao ljudima pronaći posao na Craigslistu ili ih naučio kako se prijaviti za posao u Chick-fil-A.

5.) Kad je s neba sišla MAGA kapa na Njega – Zabilježeno u sva četiri Evanđelja, Isusovo krštenje završilo je s MAGA kapom koja se pojavila s visoka i sišla pravo na njegovu glavu.

6.) Neprestano se selio iz jednog područja u drugo kako bi izbjegao poreze – Isus nikako nije želio platiti poreze kako bi financirao socijaliziranu državu. Tako se neprestano kretao po Izraelu kako bi zaobišao lokalne porezne zakone.

7.) Kad su Ga upitali o najvećoj zapovijedi i kad je potom predao svojim učenicima 12 pravila za život Jordana Petersona – Kakav dokaz još trebate? Isus nije rekao da je najveća zapovijed ljubiti Boga i druge-On je to, naravno, prebacio na Petersona.

8.) Kad se Isus popeo na planinu kako bi bio u dosluhu s Rusima – Svi znamo da su pravi republikanci bili u dosluhu s Rusijom kako bi pobijedili na izborima. CNN je tako rekao. I nitko nije učinio više od Isusa, koji je otišao na vrh planine kako bi se susreo s ukazanjima Vladimira Putina i Donalda Trumpa te potonjem pomogao da kasnije postane predsjednik Sjedinjenih Država.

9.) Kad je ženama distribuirao samo 78% kruha i ribe od onoga što je dao muškarcima – Isus je svima podijelio kruh i ribu, ali kao snažan podupiratelj patrijarhata i spolnih razlika u plaćama, Gospodin je ženama dao samo 78%. Pošteno je pošteno.

10.) Brojni videozapisi o Isusu koji rastura liberale na YouTube-u i raspravlja o politici s Joe Roganom 8 sati – Ozbiljno, ako još uvijek sumnjate da je Isus bio republikanac, zašto jednostavno ne googlate: “POGLEDAJ KAKO ISUS RASTURA OVOG LIBERALNOG STUDENTA POMOĆU ČINJENICA I LOGIKE” ili provjerite Njegov nedavni intervju s Joe Roganom? Svi dokazi su tamo ako ste ih voljni potražiti.

Ako sve ovo nije dovoljno kako bi vas navelo da smjesta izađete i kupite Make America Great Again kapu, neka se Trump smiluje vašoj duši.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.