Muellerova istraga zaključila da je Hillary Clinton zapravo bila samo užasan kandidat

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Nakon dvogodišnje istrage koja je uključivala tisuće optužnica, na stotine naloga za pretres i nekoliko priznavanja krivnje, Robert Mueller i FBI uspjeli su pružiti uvjerljiv dokaz da je Hillary Clinton zapravo bila samo užasan kandidat, potvrdili su izvori u ponedjeljak.

Sažetak službenog izvješća pokazao je da glavni čimbenik u gubitku izbora Clinton nije bio dosluh s Rusijom, već da je ona jednostavno bila stvarno loša kandidatkinja.

“Otkrili smo uvjerljive dokaze da je Hillary Clinton izgubila izbore nakon što je ušla u dosluh s Demokratskim nacionalnim odborom kako bi bila apsolutno najgori mogući kandidat”, rekao je Mueller u prvom obraćanju javnosti nakon dostavljanja povijesnog izvješća. “Budući da nismo uspjeli pronaći nikakav dosluh s Rusijom, ovo je bila jedina stvar koju smo uspjeli dokazati.”

“Mislim, izgubila je od Donalda Trumpa, za ime Božje”, dodao je, odmahujući glavom.

Istražitelji su pokazali da su ekstremni nedostatak karizme ili dopadljivosti Clinton, njezina očajna povijest u javnoj politici, stalna omalovažavanja milijuna Amerikanaca s kojima se nije slagala, kao i njezina užasna strategija kampanje rezultirali njezinim porazom.

“Jedini dosluh koji smo uspjeli pronaći je onaj između Hillary Clinton i njezine kampanje da se pokaže doista nedopadljivom”, nastavio je Mueller. “I dok je ona uistinu odbojna mnogim Amerikancima, to nažalost nije zločin, tako da je ne mogu optužiti za bilo što. Uh!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.