Nacija čeka ispriku medija koji su dvije godine gurali lažnu novinsku priču

The Babylon Bee

SAD — Prema izvorima diljem zemlje, nacija još uvijek čeka na ispriku medija koji su pune dvije godine gurali lažnu novinsku priču koja je povezivala Donalda Trumpa s Rusijom.

Iako su oni koji su podržavali Donalda Trumpa bili razumljivo uznemireni što su godinama nazivani ruskim botovima i Putinovim lutkama, priopćili su kako su sigurni da će isprika medija zbog guranja priče kad god su imali priliku, bez obzira na dokaze, uskoro uslijediti.

“Evo, svakog trenutka”, rekao je novinarima jedan Trumpov pristaša iz Teksasa. “Apsolutno sam siguran da će tisak spremno prihvatiti svoju pogrešku i obećati da će izvući lekciju iz tih grešaka. Mislim, ne vjerujem da će sve to samo pomesti pod tepih, premjestiti vratnice ili na neki način okrenuti kao da je sve to naša krivnja.”

“To bi bile, kao, totalno lažne vijesti, a ja vjerujem kako je američki tisak iznad svega toga”, dodao je.

Konzervativci diljem zemlje osvježavali su svoje vijesti i prebacivale kanale s informativnim vijestima, očekujući iskrenu ispriku od političkih stručnjaka koji su posvećivali svoje emisije i komentare sada već razotkrivenom skandalu s Rusijom 24 sata dnevno.

Izvori su također potvrdili da nacija još uvijek čeka ispriku zbog umiješanosti medija u Irački rat, klevetanje učenika škole Covington Catholic, kao i divljih teorija zavjere o Brettu Kavanaghu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.