Svemir se počeo urušavati u samog sebe nakon otkrića da je Trump bio taj koji je cijelo vrijeme govorio istinu

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Nakon što je Muellerova istraga otkrila da je Trump bio taj koji je cijelo vrijeme govorio istinu, blizu središta svemira počela se formirati masivna crna rupa, potvrdili su znanstvenici u utorak.

“Čini se kako su se zakoni vremena i prostora počeli urušavati u sebe nakon očitog paradoksa da je Trump taj koji govori istinu”, rekao je istraživač NASA-e u priopćenju. “Znali smo da je postojala mogućnost ovakvog razvoja događaja s velikim lažljivcima kao nekoliko prethodnih predsjednika. Ali, na sreću, oni nikad nisu rekli istinu, tako da je naša dimenzija bila sigurna.”

“Ali Trump je baš morao govoriti istinu i sad prijeti našem samom postojanju.”

Iako će crnoj rupi trebati nekoliko tisuća godina kako bi stigla do našeg planeta i progutala ga, događaj će napraviti kaos mnogo prije nego se to dogodi. Crna rupa je već uzrokovala nekoliko scenarija “rezonantnih kaskada”, otvarajući portale diljem svijeta kroz koje je već počela najezda vanzemaljaca.

“Zakoni fizike i znanosti okrenuti su naglavačke — od sad je svaki čovjek sam za sebe”, rekao je jedan znanstvenik istraživačkog centra u Novom Meksiku prije nego što je zgrabio željeznu polugu kako bi se obranio od napada vanzemaljaca iz druge razine postojanja.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.