Feministica omela tajnu misiju specijalaca kako bi im održala predavanje o ravnoteži spolova

The Babylon Bee

NEOTKRIVENO — Prema timu američkih specijalnih postrojbi na neotkrivenoj lokaciji, feministička aktivistica i blogerica ugrozila je njihovu misiju pojavivši se niotkuda kako bi im održala predavanje o ravnoteži spolova u njihovom odredu.

Vođa tima tvrdio je kasnije kako je “ova luda žena” iskočila niotkuda i počela ih ukoravati zbog nedostatka ravnoteže spolova.

“Izvinite, ima li u vašem odredu žena?”, upitala je uplašivši časnika kojem je malo falilo da ispali hitac u nju.

“Št–tko ste vi?”, odgovorio je. “Uplašili ste me na mrtvo ime. Stvarno ne biste trebali biti ovdje.”

“Baš kao što sam i mislila”, rekla je, odmahujući glavom. “Vi se protivite mom prisustvu jer sam snažna žena, a to na neki način ugrožava vaše bijelo muško postojanje.”

“Gospođo, ja samo slijedim zapovijedi. Možete li ste maknuti u stranu kako bi mogli završiti našu misiju ovdje?”, rekao je dok je odred nastavio svoje kretanje prema cilju, navodi se u dnevniku misije.

Članovi specijalne postrojbe ponudili su joj da je izvuku iz opasne borbene zone, ali su umjesto toga dobili jezikovu juhu o tome kako su žene jednako sposobne kao muškarci i kako ne želi da je nose kao nekakav komad imovine.

U vrijeme objavljivanja, ženu su zarobile neprijateljske snage, ali je brzo oslobođena nakon što je nekoliko sati teroristima držala predavanje o ravnoteži spolova njihove terorističke ćelije.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.