Liječnici sad daju testosterone 8-godišnjim djevojčicama, tvrdeći da su ‘transrodne’

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube/The Heritage Foundation

Prema doktorima i roditeljima rodno neusklađene djece koji su govorili na panelu Heritage Foundation, njihova potraga za zaustavljanjem opasnih transrodnih tretmana na maloljetnicima pokazala je da “istraživanja koja financira vlada sada dozvoljavaju davanje pogrešnih spolnih hormona djevojkama u dobi od tek 8 godina”, izvijestio je Christian Post u utorak.

Zahvaljujući FOIA zahtjevima, dr. Michael Laidlaw, kalifornijski endokrinolog i neki od njegovih kolega “pronašli su 2017. godine da su snizili minimalnu dob za davanje spolnih hormona s 13 na 8 godina”, navodi se u izvješću.

“Zamislite davati 8-godišnjoj djevojčici testosterone”, rekao je Laidlaw. “One su u 3. ili 4. razredu. To je nevjerojatno. Ali upravo to se događa.”

Tijekom diskusije, endokrinolog je detaljno opisao opasnosti medicinskog liječenja djece koja su zbunjena o svom spolu i prikazao je video isječke liječnice Ilane Sherer i Johanne Olson-Kennedy, od kojih obje medicinski tretiraju “transrodnu” djecu. Christian Post izvješćuje:

Shere je objasnila da se blokatori puberteta daju djeci u dobi od 8 ili 9 godina, kad su u trećem ili četvrtom razredu. Olson-Kennedy je usred petogodišnjeg studija, za koji je primila 5,7 milijuna dolara vrijednu stipendiju za istraživanje Nacionalnog instituta za zdravstvo (NIH), a u jednoj od svojih publikacija pokazuje da su mastektomije rađene djevojčicama u dobi od samo 13 godina. U isječku koji je prikazao Laidlaw, Olson-Kennedy se vidi na snimci kako inzistira da su adolescenti sposobni donositi odluke koje mijenjaju život, uključujući i uklanjanje grudi.

Laidlaw je upozorio da spolno zbunjenim tinejdžerkama od samo 13 godina uklanjaju grudi pomoći mastektomije, a dječaci u dobi od 17 godina razvijaju penise razvojne dobi devetogodišnjaka ili u potpunosti gube seksualni osjećaj zbog blokatora hormona. Laidlaw je naveo Jazza Janningsa, zvijezdu TLC-ovog “I am Jazz”, kao takav primjer. Jazz, koji je muško-u-žensko transrodna osoba, navodno nikad nije iskusio seksualne senzacije ili orgazme zbog lijekova koji su blokirali pubertet, rekao je endokrinolog.

“Prema nejasnom konceptu ‘rodnog identiteta’, djeca od 8 godina primaju injekcije za tretman rodne tranzicije”, objasnio je Laidlaw, prema izvješću Christian Posta. “Ta je fraza definirana u nedavnom sudskom postupku kao ‘temeljno interni osjećaj’ vlastitog spola i da je to ‘primarni čimbenik’ u određivanju njihovog spola, a ne biologija”, dodao je, ističući da je ta informacija netočna.

“Cijela ova stvar je eksperiment na djeci”, ustvrdio je Laidlaw. “Mi ignoriramo glasove suzdržavanja i ljudi koji su izašli iz takvih situacija i prepoznali svoj spol. A NIH dopušta neetičko istraživanje na adolescentima, po mom mišljenju.”

Žena koja ima “dijete koje se identificira kao trans” po imenu Elaine, također je govorila o opasnosti medicinskog tretiranja “trans” djece.

“Nije prihvatljivo da liječnici uklanjaju zdrave udove djece, pa zašto je onda prihvatljivo da liječnici uklanjaju zdrave reproduktivne organe djeci?”, pitala je majka.

“‘Stručnjaci’ govore roditeljima da je štetno propitkivati uvjerenja svoje djece, da moraju podržavati medicinsku tranziciju svoje djece, koja uključuje doživotnu ovisnost o hormonima, te da će, ako se roditelji toga ne pridržavaju, njihova djeca biti izložena većem riziku samoubojstva”, rekla je, dodajući: “Ovim roditeljima se laže, njihovoj djeci se nanosi šteta, a njihove obitelji su rastrgane.”