Trump imenovao starog prijatelja Kevina McCallistera kao novog tajnika Domovinske sigurnosti

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Nakon ostavke tajnice Ministarstva domovinske sigurnosti Kirstjen Nielsen, predsjednik Trump brzo je imenovao zamjenu: 10-godišnjeg Kevina McCallistera.

“Ovaj mali zna kako obraniti dom”, rekao je Trump novinarima, misleći na dva incidenta u kojima se dijete našlo bez roditelja i moralo obraniti od provalnika nizom improviziranih zamki. Tijekom drugog incidenta, kad se McCallister našao sam u gradu New Yorku, Trump je upoznao dijete i brzo se sprijateljio s njim nakon što je čuo kako je provalnika limenkom boje pogodio u lice.

“Kladim se da je pretrpio traumatsku ozljedu mozga”, rekao je Trump, smijući se incidentu.

Trump je objasnio novinarima da će McCallister iskoristiti svoje znanje o obrani doma kako bi zaštitio čitavu američku domovinu, namještanjem zamki na svakoj granici. “Teroristi, narko-karteli, siromašni ljudi koji traže posao — svi će biti pogođeni limenkama boje!”, proglasio je Trump. “Ako se pokušate zezati s Amerikom — cigla u lice! Potajno uvlačite drogu u zemlju — let lampom po glavi! Pokušavate dignuti u zrak znamenitost — luftericom u prepone! Bit će presmiješno!”

Tisak je imao niz teških pitanja o praktičnosti branjenja cijele zemlje zamkama. Kad su krenuli prema uredu McCallistera kako bi mu postavili pitanja, kroz vrata su čulo nešto što je zvučalo poput gangstera koji puca iz Thompsona. Svi su pobjegli glavom bez obzira, čuvši usput gangstera kako ih naziva “prljavim životinjama”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.