Biden donio izvršnu naredbu koja dozvoljava Monstarsima natjecanje u ženskim košarkaškim ligama

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Predsjednik Biden, u svom mahnitom potpisivanju izvršnih naredbi, odobrio je novu politiku koja će zasigurno iz temelja potresti ženski sport. Sad će zloglasnim Monstarsima biti dozvoljeno sudjelovanje u ženskim košarkaškim ligama.

Nakon što su apsorbirali talente nekih od najvećih NBA igrača svih vremena, Monstarsi su bili željni pokazati svoje moći u punoj snazi. I jednostavno su imali sreće što im je Bidenova izvršna naredba dozvolila igranje u bilo kojoj ligi po njihovom izboru, bez obzira na spol, seksualnost ili ako ste došli iz svemira.

“Ali oni nisu čak ni ljudi! Mislim — oni su doslovno 4-metarski divovi koji teže više od 250 kilograma svaki! Na koji bismo se način trebali natjecati protiv toga?”, rekla je kapetanica košarkaške momčadi Bobcats, Evalyn Jones. “Vidi li itko to? Je li ikoga briga?”

Norah Major, još jedna seniorka Central High-a, izrazila je optimizam u vezi nadolazeće sezone, rekavši: “Cijeli život sam trenirala i vježbala košarku. Ovo nam je zadnja šansa da se kvalificiramo za državno prvenstvo! Sve će biti u redu tako dugo dok ne igramo protiv nekakvih intergalaktičkih behemota iz svemira.”

Biden je objasnio da nema apsolutno nikakvih razloga ne dopustiti Monstarsima natjecanje protiv srednjoškolki ako je to ono što žele raditi. “Gledajte, u ovome je stvar, vi ćete reći tim vanzemaljcima od boje da ne mogu igrati? Ljudi, to je diskriminacija!”, rekao je Biden. “Mi jednostavno to ne možemo dopustiti.”

“To je kao da pazite SUV. A onaj zeleni kojem šiljci strše iz leđa upravo je izbljuvao vatru! Kako to nije faul?”, bezuspješno je pokušala uvjeriti suca Collins Smith. Nažalost za nju, u skladu s Bidenovom izvršnom naredbom, ruke sudaca su vezane. Također, nitko od njih nije želio riskirati bijes Monstarsa.

Djevojke su pokušale regrutirati Lebrona Jamesa na svoju stranu kako bi se koliko toliko nosile s Monstarsima, ali on je umjesto toga stao na stranu Monstarsa i nije vidio ništa loše u tom dvoboju. “Vrijeme je da liga prigrli napredak i postane inkluzivnija.”

Na kraju, djevojke su odigrale najbolje što su mogle i vodile žestoku borbu. Monstarsi su do poluvremena vodili 178 naprama 0, a njihov pretjerano agresivan način igre poslao je polovicu djevojaka u bolnicu. Unatoč tome, srednjoškolke su se nadale da će Biden svake sekunde izdati još jednu izvršnu naredbu kojom bi Looney Toonsima dozvolio da se priključe njihovoj momčadi za posljednje dvije četvrtine.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.