Bivša muslimanka: ‘Šveđani će izgubiti Švedsku u 50 godina’

Emma R.

Screenshot: TV Visjon

Mona Walter je somalijska žena koja je došla u Švedsku devedesetih godina. U Somaliji ona nikad nije bila religiozna, ali u Švedskoj je manje-više bila prisiljena ići u džamiju i nositi hidžab.

Nakon nekoliko godina se pobunila, napustila islam i postala ateist. Naposljetku je počela vjerovati u Isusa i preobratila se na kršćanstvo.

“Dugo godina pokušala sam natjerati Šveđane da shvate koji je cilj muslimana — preuzeti vašu zemlju. Prvo što će učiniti jest zahtijevati šerijatske sudove, kao što je to slučaj u Velikoj Britaniji”, kaže ona.

No, mainstream mediji ne žele slušati Monu Walter. Nazivaju je kontroverznom, a većina Šveđana se okreće od njezine poruke, koju smatraju suviše zastrašujućom, prema informativnom blogu Ingrid i Maria.

“Šveđani su toliko uvjereni da će se švedski zakoni uvijek primjenjivati u njihovoj zemlji. Ali pitajte bilo kojeg Engleza da li je prije 30 godina vjerovao da će Britanija imati legalne šerijatske sudove 2019. Nitko ne bi pomislio da je to moguće.”

“Ako Švedska prizna šerijatske sudove, muslimani će imati nove zahtjeve, poput dozvola da upravljaju svojim enklavama bez ikakvog uplitanja švedskog društva. Krajnji je cilj da šerijat vlada cijelom Švedskom.”

“Ako će, možda, u tom trenutku ostati bilo kakav plavokosi ili plavooki Šveđanin, nije važno — svi oni će do tada biti iza nikaba i burka”, navodi Mona.

“Ono što muslimanski političari žele jest promijeniti zakone kako bi muslimani u Švedskoj dobili dozvolu da žive pod šerijatskim zakonom. Oni žele vladati vlastitim područjima bez poštivanja sekularnih zakona Švedske.”

“To je dugoročni cilj i islam ima puno strpljenja. Kako kažu: ‘Vi imate satove, ali mi imamo vremena'”, nastavila je.

Prije izbora 9. rujna prošle godine, većina švedskih novinara bila je histerična o nacističkoj stranci Nordijskog pokreta otpora. Dobili su 2.106 glasova, što jasno pokazuje da Šveđani nisu zainteresirani za nacional-socijalizam.

No, nitko se ne boji činjenice da Švedska sad ima oko milijun muslimana u zemlji, od kojih su se mnogi infiltrirali u političke stranke kako bi promicali svoje interese. Pitanje je kad će muslimani formirati svoju vlastitu stranku u Švedskoj.

U Belgiji je Islamska stranka bila vrlo uspješna u posljednjih nekoliko godina, s političkim ciljevima poput stvaranja “100 posto islamske države” i uvođenja šerijatskog zakona. Oni kažu kako će Belgija imati muslimansku većinu u samo 12 godina.

“Jedino rješenje za Švedsku je pokretanje masovne repatrijacije ljudi koji misle da je ovdje sve ‘haram’, koji ne žele postati dijelom društva i odbijaju se asimilirati.”

“Ako to ne učinimo, islam će preuzeti državu za 50 godina. Demografija je prilično jasna — u 100 godina, igra je gotova”, zaključuje Mona.