Muškarac u kritičnom stanju nakon što je čuo malo drugačije stajalište

The Babylon Bee

GLENDALE, KALIFORNIJA — Jučer je muškarac odvezen u bolnicu nakon što se susreo s nešto drugačijim stajalištem od svoga.

Neposredno prije 12:30, policajci iz policijske uprave Glendale odgovorili su na 911 poziv iz Java Lounge kafića u North Emerson ulici. Na licu mjesta pronašli su osobu koja je doživjela kolaps nakon šoka i otišli u stanicu po pomoć. Svjedoci kažu da je muškarac vodio neobavezni razgovor o politici s drugim posjetiteljem kad je izraženo jasno suprotstavljeno stajalište.

“Obojica su bili demokrati, Berniejevi pristaše”, rekla je Janice Hughson, barista u Java Lounge. “Zatim je lik s kojim je razgovarao rekao da ima nekih problema oko pobačaja i da misli kako bi trebalo staviti barem malo ograničenja u praksu. To je bio trenutak kad je čovjek doživio napadaj i počeo pjeniti na usta. Bilo je strašno.”

Četvorica drugih promatrača također su bila emocionalno ozlijeđena zbog umjereno divergentnog mišljenja, ali nisu hospitalizirani.

Muškarac se stabilno drži na ideološkoj podršci u medicinskom centru Sv. Franje, okružen prijateljima i obitelji koji se 100% slažu sa svim njegovim pogledima.

Muškarac koji je sugerirao mrvicu različito mišljenje pobjegao je s mjesta nesreće. Sve osobe koje posjeduju bilo kakve informacije zamoljene su da se obrate vlastima.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.