KLAVAN: Candace Owens: Crna bijela nacionalistica [Satira]

Andrew Klavan

Screenshot: YouTube/Fox News

Ovo što slijedi je satira.

Demokrati u posljednje vrijeme panično love bijele nacionaliste te su konačno pronašli njihovog podmuklog vođu — Candace Owens. Da, pametno prerušen u crnkinju koja je, iza maske, zapravo doista crnkinja, lijepa i iskrena i lijepa i, jesam li spomenuo, vrlo atraktivna Owens nazočila je nedavnom saslušanju Kongresnog odbora pod slabim izgovorom da je pozvana te pretvorila vrlo ozbiljnu raspravu u farsu ili obrnuto, navodeći načine na koje su demokratske politike naudile crncima više od svih sedamnaest bijelih nacionalista zajedno.

Bijesni predsjednik odbora Jerrold Nadler herojski je prekinuo Owens lupivši čekićem pred njezinim licem i viknuo: “Tišina, crna ženo! Ovo je vrlo ozbiljna istraga o pretjeranoj panici uzrokovanoj bijelim nacionalizmom koju pokušavamo proširiti kako bismo demonizirali predsjednika Trumpa i utišali njegove pristaše na društvenim medijima. Da smo išta htjeli čuti od crnkinje, ne bismo stavili riječ bijeli u naziv saslušanja.”

Nakon što je Owens objasnila kako su demoktratske politike uništile crne obitelji, ostavile crnu djecu neobrazovanima i pobačajem ubili milijune crne djece, Eric Swalwell istaknuo je da je ogorčen kad čuje kako Owens demonizira demokrate navođenjem stvari koje su doista i učinili. Swalwell je rekao: “Ovo je samo po sebi čin terorizma. Znam to jer sam bijelac i k tome prestravljen.” Potom je dodao: “Vidim vas, čujem vas, ja sam za vas, ja sam vi”, prije nego su ga vrišteći odvezla dvojica bolničara.

Kongresmen Ted Lieu u potpunosti je diskreditirao Owens tako što je pustio montiranu snimku koja je zvučala kao da hvali Hitlera. Lieu je rekao: “Vi ste upravo onakva osoba kakvu šampioni crnih žena preziru.”

Kad je Owens pokušala prosvjedovati rekavši da nikad ne bi hvalila Hitlera pošto je ovaj mrzio manjine poput nje, Nadler ju je ponovno ušutkao, optuživši je da ima smisla, što, naravno, nije dopušteno u Kongresu Sjedinjenih Država.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.