HOLLYWOODSKE NAKAZE: Limuzinski liberali poludjeli zbog Muellerovog izvješća

Joseph Curl

Screenshot: YouTube/DroneOneMedia

Sjećate li se doba kad je Hollywood obožavao specijalnog istražitelja Roberta Muellera? Dovraga, čak je i nesmiješna komičarka Chelsea Handler rekla da je “napokon pronašla republikanca kojeg si mogu zamisliti da me penetrira.”

No čim je u četvrtak objavljeno puno Muellerovo izvješće, to uzdisanje je nestalo. Neki su se obrušili na državnog odvjetnika Williama Barra, koji je održao konferenciju za tisak neposredno prije objavljivanja cjelokupnog izvješća (reducirano samo radi zaštite svjedočenja pred velikom porotom i sprječavanja objavljivanja povjerljivih informacija).

Glumac John Cusack tvrdio je da se Barr bavi “potpunim zataškavanjem”.

Redatelj Rob “Meathead” Reiner je napisao: “Prima Facie: Trump je kriv do boga.”

Davno ocvala glumica Mia Farrow rekla je: “Zapanjujuće je vidjeti glavnog državnog odvjetnika u ulozi Trumpovog osobnog odvjetnika.”

Glumica iz “Will & Grace” Debra Messing također je optužila Barra, rekavši da je “nelojalan Ustavu”.

Glumica Patricia Arquette je rekla: “Voljela bih da je novinar upitao Barra je li Mueller neometano završio svoju istragu ili je bilo tko zatražio da je završi na bilo koji način.”

A Kathy Griffin, ozloglašena mrziteljica Trumpa, jednostavno je odlučila pokušati zaraditi nešto novca. “Gledajte ljudi, još uvijek možemo zadržati smisao za humor dok se bavimo Narančastim Glupanom. Imam mnogo aktikala na kojima možete iskaliti svoj bijes i nasmijati se u isto vrijeme. Idite na https://store.kathygriffin.com kako biste ih pogledali.”

Vrijedno je zapamtiti da je izvješće napisao Mueller, a ne Barr, koji je jednostavno reducirao izvješće prije objavljivanja. Liberali — osobito oni u limuzinama — jednostavno traže novu žrtvu na kojoj bi iskalili svoj krivo usmjereni bijes.