WALSH: Illinois se sprema ukinuti zabranu pobačaja djelomičnim rođenjem. Evo kako se odvija taj barbarski postupak.

Matt Walsh

Zastupnički dom države Illinois donio je ovog tjedna radikalni zakon o pobačaju koji će legalizirati pobačaj u svim fazama trudnoće i službeno kodificirati dehumanizaciju nerođene djece u zakon. Pod tim zakonom, žena bi imala pravo ubiti svoje dijete u bilo kojem trenutku trudnoće, iz bilo kojeg razloga, bez obzira na očeve želje i bez obzira na njezinu sposobnost plaćanja postupka. A to čak nije ni najekstremniji aspekt zakonodavstva.

Demokrati u Illinoisu smatrali su da je potrebno učiniti nekoliko dodatnih koraka i ukinuti državnu zabranu pobačaja djelomičnim rođenjem. To ne bi trebalo neposredno rezultirati bilo kakvim stvarnim postupcima takve vrste jer, za sad, savezna zabrana prakse ostaje netaknuta, ali je dovoljno loše činjenica da demokrati žele legalizirati taj nezamislivi barbarizam. Sve je jasnije da će se demokrati riješiti svih saveznih ograničenja na pobačaj ako ikada budu imali dovoljno moći da to učine. Evo opisa postupka koje će se legalno obavljati u državi Illinoisu i vjerojatno nekolicini drugih država kad jednom osvane taj dan.

U potpunosti razvijeno i održivo dijete prvo se forcepsom izvlači iz maternice, s nogama naprijed. Dijete se porađa sve dok mu glava ne ostane u rodnom kanalu, dok ostatak tijela visi izvan njega. Dijete je u tom trenutku živo i kreće se. Gotovo je u potpunosti rođeno. Nakon toga se škare ubadaju u podnožje njegove lubanje. Djetetu je u potpunosti razvijen njegov živčani sustav tako da će osjetiti neopisivu bol oštrog metala dok prodire kroz njegov sićušni vrat. Potom se u rupu gura vakuumska cijev i djetetov mozak se isisava iz glave dok je još uvijek živo. Njegova urušena lubanja potom se izvlači iz vagine, a djetetovo tijelo se baca u smeće.

To podržavaju demokrati u Illinoisu.

Svako pristojno ljudsko biće može prepoznati da je ovo divljaštvo. Ne morate biti desničar ili konzervativac da biste se suprotstavili isisavaju mozga iz dojenčadi. Morate biti samo ljudsko biće. Samo bezdušna životinja bi mogla s odobravanjem gledati takvu praksu. Na žalost, u Demokratskoj stranci postoji mnogo bezdušnih životinja. Zapravo, čisto sumnjam da bi se čak desetorica demokrata na Capitol Hillu izjasnila protiv toga. A upravo to je činjenica koju bi republikanci trebali opsesivno isticati od sad pa sve do izbora 2020. godine.

Bilo je prilično galame i jadikovki oko “ekstremizma” zakona u Alabami, koji zabranjuje pobačaj u gotovoj bilo kojoj situaciji. Pa, je li to bilo ekstremno ili ne — a nije, već je samo moralno i intelektualno dosljedno — zasigurno ne dolazi ni blizu ekstremizmu gnječenja djetetove lubanje 10 sekundi prije njegova rođenja. Doista, riječ ekstremizam to ne prikazuje u onom pravom svjetlu. To je užasno. Životinjski. Demonski. I, za modernu Demokratsku stranku, mainstream.

Matt Walsh je pisac, govornik, autor i jedan od najutjecajnijih mladih pripadnika religijske desnice.