YouTube će sve potencijalno uvredljive videozapise dati na pregled plašljivom oposumu

The Babylon Bee

SAN BRUNO, KALIFORNIJA — Nakon žestoke rasprave o tome kakav će sadržaj YouTube dozvoljavati na svojoj platformi, njegov administrativni tim odlučio je da, u ime pravednosti, sav sadržaj najprije treba pregledati plašljivi, stjerani, nervozni, anksiozni i moguće bijesni oposum.

Oposum je pribavljen uz cestu izvan grada San Bruno i odnedavno je siroče pošto je njegovu majku pregazila Tesla. Šokirana i plaha životinjica stavljena je pod nadzor YouTubea i smještena u malu bijelu sobu. Analitičari YouTube sadržaja potom bi ušli u sobu i razdražljivu štetočinu stjerali u kut pridržavajući uređaj na kojem se vrti novi sadržaj pred njegovim licem, polako ga približavajući sve dok se ovaj naposljetku toliko ne uzruja da počne pjeniti na usta, prevrne na leđa i glumi da je mrtav.

“Ako oposum ne može izdržati, više je nego očigledno da je to uvredljivi sadržaj koji treba ukloniti”, rekao je jedan od glavnih istraživača u Youtubeu. “Ili u najmanju ruku demonetizirati.” Istraživač je potom pritisnuo veliki crveni gumb s natpisom “DEMONETIZIRAN”, dok je osoblje tu akciju popratilo kratkim aplauzom.

Osoblje YouTubea kaže da unatoč tome što pokušavaju sve što je u njihovoj moći kako bi udovoljili svakom hiru oposuma, on nastavlja nasrtati na njih osim kad ne glumi da je mrtav. “Ovaj je pravi živčenjak”, rekao je tehničar dok je držao video Stevena Crowdera ispred oposumovog lica, tjerajući ga da se ponovno ukoči i onesvijesti.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.