Urednici Wikipedije se bore kako bi sakrili veze Billa Clintona s Jeffreyjem Epsteinom

Paul Joseph Watson

Urednici Wikipedije trenutačno se bore kako bi sakrili veze osramoćenog trgovca seksom Jeffreyja Epsteina s Billom Clintonom dok istodobno ističu njegovu povezanost s Donaldom Trumpom.

Clinton je letio u Epsteinovom privatnom zrakoplovu “Lolita Express” najmanje 26 puta i tu činjenicu su izvijestili brojni mediji 2016. godine.

Međutim, bilo kakva referenca na to nestala je u nekoliko navrata s Epsteinove Wikipedia stranice prije nego je ponovno dodana.

Trenutačna stranica ne spominje njegovu vezu s Clintonom, već posvećuje više riječi vezama milijardera s Donaldom Trumpom, koje su bile manje izravne.




Trenutačni unos sadrži Trumpovu izjavu iz 2002. godine u vezi Epsteina: “Poznajem Jeffa petnaest godina. Odličan lik. S njim je zabavno u društvu. Čak se govori da voli lijepe žene kao i ja, a mnoge od njih su prilično mlade.”

Međutim, ne spominje se činjenica da je Trump izbacio Epsteina iz svog kluba Mar-a-Lago nakon što je otkriveno da se Epstein udvarao maloljetnoj djevojci.

Stranica također ne spominje tvrdnju odvjetnika Bradleyja Edwardsa, koji je zastupao jednu od Epsteinovih žrtava i koji je rekao da je predsjednik Trump bio “jedina” moćna osoba koja mu je pomogla u njegovoj istrazi.

Ova cijela farsa još jedanput naglašava kako Wikipedija više nije nepristrano spremište znanja, već još jedno partizansko oruđe kojim se manipulira kako bi se prikrila i diktirala stvarnost.