Studija pokazuje da su glavni uzrok masovnih pucnjava oni koji se s vama ne slažu politički

The Babylon Bee

POLK, UTAH — Nova, iscrpna studija Centara za kontrolu bolesti (CDC) otkriva da su vodeći uzrok oružanog nasilja u Americi vaši politički protivnici. Istraživači su pregledali niz potencijalnih uzroka oružanog nasilja poput mentalnog zdravlja, obiteljske situacije, kulturnih pomaka, zakona o oružju, rap muzike, videoigara, konzumacije šećera i stvarnog napadača, ali je uglavnom najistaknutiji uzrok oružanog nasilja bilo ono u što je većina već sumnjala. Krivica leži u onima koji se s vama ne slažu politički.

Istraživači kažu kako su gotovo zaboravili uzeti u obzir ideju da je pucač imao bilo kakvo htijenje ili slobodnu volju. Nakon provjere, rekli su da je pucač “… sporna točka. Činjenica je, čak i da pucač nije djelovao, da bi vaši politički protivnici na ovaj ili onaj način uzrokovali nasilje”, rekao je glavni istraživač Karl Porkenheimer. “Oni su to prvenstveno htjeli.”




Ostali nalazi uključuju:

  • 99% oružanog nasilja završit će onog trenutka kad se vaši politički protivnici izbrišu iz postojanja
  • Veliku količinu oružanog nasilja svake godine sprječava se vulgarnim tiradama na internetu protiv vaših političkih protivnika
  • Testovi su otkrili velike tragove krvi na rukama vaših političkih protivnika

“Ovi su rezultati prilično uvjerljivi”, rekao je Porkenheimer. “Vaši politički protivnici su ti koji su stvarni problem ovdje. Amerikancima predstoji puno posla, a taj posao započinje s nazivanjem onih s kojima se ne slažete političkim ubojicama. Ako nas dovoljan broj to učini, možda ćemo vidjeti pomaka u tim groznim napadima.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.