CNN i AP napokon priznali da je masovni ubojica iz Daytona bio ljevičarski ekstremist

Paul Joseph Watson

Nakon 48 sati izvrdavanja, mainstream mediji su konačno priznali da je masovni ubojica iz Daytona bio ljevičarski ekstremist.

Kao što smo prethodno istaknuli, Connor Betts je sebe opisao kao “socijalista”, veličao Antifu i izrazio podršku Elizabeth Warren među mnogim drugim pokazateljima koji govore da je bio krajnje-lijevi radikal.

Nakon što je novinar NBC-a Ben Collins lažno tvrdio da je Betts bio “više neutralan” u svojim objavama na Twitteru (usprkos otvorenog podržavanja brojnih ljevičarskih ličnosti), istina se napokon priznaje.




“Twitter račun za koji se čini da je pripadao masovnom ubojici iz Daytona, Connoru Bettsu, retweetao je ekstremne ljevičarske i antipolicijske objave, kao i tweetove koji podržavaju Antifu ili antifašističke prosvjednike”, izvijestio je CNN.

Associated Press je također objavio naslov “Twitter objave pokazuju da je pucač bio ljevičar”.

Čak je i Snopes, pod naslovom Je li masovni ubojica iz Daytona bio samoprozvani ‘pro-sotonistički ljevičar koji je podržavao Elizabeth Warren’? priznao da je to “istina”.

Prema bivšoj djevojci ubojice, napad gotovo sigurno nije bio s predumišljajem, što je pokrenulo dodatne spekulacije o tome je li masakr bio ‘osvetnički’ napad za raniju pucnjavu u El Pasu.