Prekomjerno opijanje se udvostručilo među američkim ženama bez djece

Paul Joseph Watson

Prekomjerno opijanje među američkim ženama bez djece udvostručilo se u samo nešto više od desetljeća, dokazujući da je satirični “wine aunt” (vinska teta – op. a.) meme zapravo istinit.

Studija Sveučilišta Columbia pronašla je da “Više nego četiri od deset (42 posto) žena u dobi između 30 i 44 godine bez djece u bilo kojoj prigodi imalo pet ili više pića prošle godine — u usporedbi s petinom (21 posto) 2006. godine”, izvješćuje Daily Mail.

Druga studija od prošle godine pokazala je da su bijele odrasle žene starije od 45 godina češće uzimale antidepresive od mlađih odraslih žena, muškaraca i manjina.

‘Wine aunt’ više nije samo meme, to je jasno dokaziva stvarnost.




Mnoge žene povjerovale su u propagandu socijalnih inženjera da im neimanje djece pruža slobodu i sreću, dok ih zapravo u stvarnosti čini nesretnima i usamljenima.

Osim toga, kad te žene dosegnu svoje starije godine, neće imati apsolutno nikoga tko će se brinuti o njima i mnoge od njih će vjerojatno umrijeti same.

Sloboda umrijeti sam nakon proživljenog turobnog, jalovog života besmislenog hedonizma.

Tako sretne!

U međuvremenu, kao što dokumentiramo u videu ispod, epidemija samoubojstva bijelih, sredovječnih muškaraca radničke klase u Americi i dalje se zanemaruje od strane medija.