Predrasude? Novinari Washington Posta proslavljaju Trumpov opoziv

Paul Joseph Watson

Novinari Washington Posta otklonili su svaku sumnju u njihovu bijesnu pristranost proslavljanjem opoziva predsjednika Trumpa u naknadno obrisanom tweetu.

Izvjestiteljica Posta iz Kongresa, Rachael Bade objavila je sliku sebe i četvorice svojih kolega kako uživaju u grickalicama i pivi s natpisom “Sretan opoziv od WaPo tima!”

Fotografija je snimljena u Dublineru, lokalnom baru u Washington D.C.-u.

Na slici se uz Bade nalaze novinari Posta Paul Kane, Karoun Demirjian, Seung Min Kim i Mike DeBonis. Trojica njih služe kao analitičari na CNN-u, izvješćuje Daily Caller.

Vjerojatno postajući svjesna kako ova fotografija odaje bijesnu anti-Trumpovu pristranost, Bade je brzo obrisala tweet i ponudila sljedeće objašnjenje:

“Brišem večerašnji tweet koji su neki pogrešno protumačili kao nekakvu vrstu odobravanja. Da budem posve jasna, nama u Postu je drago što smo dobili pauzu za praznike nakon 3 duga mjeseca. Ponovno ću tweetati fotografiju s boljim natpisom!”

Jer, kao što svi znaju, Washington Post, sa svojim pretencioznim sloganom “Demokracija umire u tami”, nikad ne bi mogao imati predrasude protiv Trumpa, zar ne?

Nikad.