Zli fašistički diktator cenzuriran i izglasan s funkcije

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Opasan, zao, svemoćan, fašistički, nacistički diktator Donald Trump izgubio je na izborima i uz to je i cenzuriran, baš kao što je to tradicija sa zlim diktatorima.

“Nikad nisam pomislila da ću doživjeti dan u kojem će Amerikom vladati diktator!”, rekla je zabrinuta Amerikanka Kelly Lampler. “Ali barem je on sad diktator kojeg su bez ikakvih napora ušutkali na internetu!”

“Proživljavamo doista teška vremena pod vlašću ovog fašističkog tiranina”, izjavio je zabrinuti novinar CNN-a Zeeke Chambers u doba kad je ova administracija ušutkala, zatvorila i pogubila nula novinara i disidenata.

Poput mnogih diktatora prije njega, Trump će odslužiti samo jedan predsjednički mandat. Predsjednik je priznao da mora napustiti ured i pristao na urednu smjenu vlasti koja je na rasporedu 20. siječnja. On neće moći ostati na funkciji i pobijediti na više lažiranih izbora koji bi mu omogućili da nekontrolirano vlada dokle god to želi.

“Karakteristično obilježje diktatora jest način na koji oni gube izbore i iznose tvrdnje ističući da je izborni proces namješten”, objašnjava stručnjakinja za izbore Maggie Schultz. “Sve ovo je izravno iz povijesnih knjiga i upravo ono što se dogodilo sa Staljinom, Maom i Hitlerom!”

Prema izvorima, opasni će se nacist mirno umiroviti na Floridi i držati povremene skupove, kao što to diktatori vole činiti. Miroljubivi su se demokrati na vlasti zakleli da će progoniti Trumpa, njegovu obitelj i njegove prijatelje na kraj svijeta i zauvijek uništiti njihove živote, kao što to demokrati vole činiti.

U vrijeme objavljivanja, Apple, Twitter i Facebook se pohvaljuju zbog njihovog sveobuhvatnog prigrabljivanja moći i neviđenog potiskivanja slobode u koordiniranim naporima usmjerenima protiv Trumpa i svih njegovih pristaša.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.