Biden brani Hitlerove koncentracijske logore: ‘Nacistička Njemačka je jednostavno imala drugačije norme’

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U nedavnom predsjedničkom nastupu na CNN-ovoj vijećnici, čini se kako je Biden opravdao postupanje sa Židovima u Hitlerovim koncentracijskim logorima kao “razliku u kulturnim normama”.

“Slušajte, ljudi… Upravo sam razgovarao s Adolfom i rekao mu, ‘Hej, čovječe! Znaš onu cijelu stvar oko logora? Ti i ja možda nemamo isto mišljenje o tim stvarima. Ali to je u redu, buraz! Drugačije norme!'”

“Stvar koja me pogodila u vijećnici predsjednika Bidena — osim nekoliko potpuno nevinih i bezazleno pogrešnih koraka — jest koliko je empatičan i suosjećajan naš novi predsjednik”, rekao je voditelj CNN-a Don Lemon. “Iskreno, radije bih imao predsjednika koji sa suosjećanjem brani koncentracijske logore, nego onog koji ih napada zločestim i prijetećim tonom. To je ono što je zapravo ovdje važno.”

Bidenov nastup na vijećnici univerzalno je pohvaljen u medijima kao “dražestan”, “sladak”, “utješan” i “uglavnom istinit”.

Ujgurski muslimani u Kini također su objavili izjavu, rekavši: “Wow–čini se kako je ovom čovjeku doista stalo. Zbog toga se osjećamo puno bolje!”

Kad je nekoliko skupina za zaštitu ljudskih prava postavilo pitanje u vezi Bidenovih izjava, Bidenova tajnica za tisak obećala je da će “napraviti krug”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.