‘Dosadno mi je’, kaže klinac s više luksuza nego što su to kraljevske obitelji posjedovale prije samo 100 godina

The Babylon Bee

FORT WAYNE, INDIANA — Prema izvorima bliskim lokalnom dječaku Michaelu Jacobsu, 8-godišnji klinac je nakon škole u ponedjeljak izjavio da mu je “dosadno”, iako je okružen s više luksuza i obiljem resursa nego što su to imale kraljevske obitelji prije samo 100 godina.

“Nemam što raditi”, rekao je, zureći u brdo elektronike, igara i uređaja za zabavu specifično dizajniranih kako bi osigurale da ostane zaokupiran.

Jacobs je navodno istaknuo da na Netflixu, Amazon Primeu, Huluu i YouTubeu nema ništa za pogledati, iako bi kraljevi i kraljice iz prošlih stoljeća, koji su bili sretni ako su s vremena na vrijeme mogli posjetiti kazalište, bili zapanjeni mnoštvom dostupnih mogućnosti za zabavu. Dječak je pregledavao kataloge različitih streaming usluga na jednom od osamnaest obiteljskih streaming uređaja prije nego što je svaku emisiju specifično kreiranu za njegovu demografiju proglasio “bezveznom”.

Izvori tvrde da su Jacobsovi roditelji potom predložili da odigra jednu od stotina video igara koje je nakupio tijekom godina, ali mladac je navodno odgovorio da mora nabaviti novu igru ako želi ostati zaokupiran više od nekoliko minuta.

“Te igre su bile uzbudljive kad sam ih prvi put dobio, ali sad su jednostavno dosadne. Uhhhhh, ovdje nema ničeg zabavnog”, rekao im je, navode svjedoci.

U vrijeme objavljivanja, Jacobs je odšetao do kredenca i potišteno zurio u veću količinu i raznolikiju ponudu hrane nego što su to prinčevi prošlih stoljeća ikad mogli sanjati te objavio da “nema niš za jesti”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.