BILLINGSLEY: Dr. Mučitelj Pasa

Lloyd Billingsley

“Naši istražitelji pokazuju da je Faucijev NHI odjel poslao dio donacije u iznosu od 375.800 dolara laboratoriju u Tunisu u svrhu drogiranja biglova i zaključavanja njihovih glava u mrežaste kaveze ispunjene izgladnjelim pješčanim mušicama kako bi ih insekti mogli žive pojesti”, izvijestila je novinare neprofitna skupina White Coat Waste. “Također su zatvarali biglove u kaveze i ostavljali ih devet uzastopnih noći same u pustinji kako bi ih koristili kao mamac za privlačenje raznih zaraznih pješčanih mušica”, a sve u ime testiranja “eksperimentalnog lijeka”.

Projekt White Coat Waste, skupina za praćenje koja predstavlja više od 2 milijuna američkih ljubitelja životinja koji se protive eksperimentima na životinjama financiranih od strane poreznih obveznika, također je tvrdio da su nekim psima uklonjene glasnice kako njihov lavež ne bi ometao prisutne znanstvenike. Zastupnica Nancy Mace uputila je pismo Nacionalnom institutu za zdravlje (NIH) nazivajući kordektomije “okrutnima” i “neoprostivom zlouporabom sredstava poreznih obveznika”. Mace je republikanka iz Južne Karoline, ali potpisnici njezinog pisma uključuju i demokrate Cindy Axne, Stevea Cohena, Jimmyja Gomeza, Josha Gottheimera, Teda Lieua, Mikea Quigleyja, Lucille Roybal-Allard, Terri Sewell i Eleanor Holmes Norton plus više od desetak republikanaca, uključujući zastupnike Briana Fitzpatricka i Mariju Salazar.

U povezanom slučaju koji bi mogao privući veću dvostranačku podršku, dr. Fauci i njegov Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID) također su se našli na udaru kritika zbog financiranja opasnog istraživanja dobivanja funkcije na Institutu za virologiju u kineskom Wuhanu. Šef NIAID-a je zanijekao financiranje takvog istraživanja, ali NIH sad priznaje “ograničeni eksperiment” u svrhu testiranja jesu li koronavirusi šišmiša “sposobni vezati se” za ljudski receptor. To proturječi izjavama Faucija, glavnog državnog supremacista u bijelom mantilu, koji je izbjegao nadzor na brojnim frontovima.

Fauci je svoju diplomu iz medicine zaradio 1966. godine, ali kako bi izbjegao liječenje američkih vojnika u Vijetnamu, zaposlio se u 1968. godine u NIH-u kao jedan od njegovih “žutih beretki“. Faucijeva biografija ne pokazuje napredne diplome iz biologije ili biokemije, ali 1984. godine postao je ravnatelj NIAID-a. Kary Mullis, koji je zaradio doktorat iz biokemije na Sveučilištu Kalifornija u Berkeleyju i primio Nobelovu nagradu za polimeraznu lančanu reakciju (PCR), nazvao je Faucija nekvalificiranim za taj posao.

“On ne razumije elektronsku mikroskopiju i ne razumije medicinu“, rekaoa je Mullis. “On ne bi smio biti u poziciji u kojoj je.”

Kao što je molekularni biolog s Berkeleyja Peter Duesberg primijetio u knjizi Izumljivanje AIDS virusa, Fauci se povezao s farmaceutskim gigantom Burroughs Wellcome i preporučio azidotimidin, također poznati kao AZT. Lijek se prodaje pod nazivom Zidovudin ili Retrovir, iako je prema Duesbergu “otrov”.

Godine 1989., Faucijev NIAID proveo je ispitivanja AZT-a na trudnicama kojima je ubrizgan HIV. Kao što je Duesberg primijetio: “Lijek koji ometa rast može samo dovesti do tjelesnih deformiteta u bebama koje se razvijaju u maternici.” Također vidi Otrov po receptu: Priča o AZT-u Johna Lauritsena, s predgovorom Duesberga i ovaj intervju s bivšim molekularnim biologom s Harvarda i Johns Hopkinsa Charlesom Thomasom.

Nakon što je Duesberg osporio vladinu ortodoksiju u vezi AIDS-a, Fauci je sredio otkazivanje njegovih medijskih nastupa, a virologu s Berkeleyja također je prijetilo otkazivanje njegovih stipendija. Fauci je beznadno griješio u pogledu širenja AIDS-a u općoj populaciji, no svejedno je ostao na čelu NIAID-a.

Godine 2012., Fauci je naveo rizike istraživanja dobivanja funkcije, koje čini viruse smrtonosnijim i prenosivijim, pitajući se “što ako se znanstvenik zarazi s virusom, što dovodi do izbijanja i naposljetku izaziva pandemiju?”. NIH je zabranio istraživanje dobivanja funkcije 2015. godine, ali ga je oživio 2017. godine bez prigovora od strane Faucija.

Faucijev NIH financirao je Institut virologije u Wuhanu (WIV) u komunističkoj Kini, gdje su se istraživanja dobivanja funkcije mogla provoditi u tajnosti, bez ikakve odgovornosti. WIV je također primio pošiljku smrtonosnih patogena iz laboratorija u Kanadi, ljubaznošću kineskog znanstvenika dr. Xiangguou Qiua. Kao što je izraelski mikrobiolog dr. Dany Shoham primijetio, dr. Qiu je blisko surađivao s četiri institucije povezane s kineskim razvojem biološkog oružja, uključujući WIV.

Početkom 2017. godine, Fauci je izjavio kako “nema sumnje” da će se predsjednik Donald Trump suočiti s iznenadnom epidemijom zarazne bolesti. Početkom 2020. godine, Fauci je hvalio kinesko rukovanje s pandemijom i od početka se suprotstavljao zabrani putovanja iz Kine predsjednika Trumpa. Fauci je tvrdio da se COVID virus razvio prirodno u divljini, što nije mišljenje proizašlo iz replicirane znanstvene studije.

Fauci, koji upravlja NIAID proračunom od više od 6 milijardi dolara, nije blagonaklono prihvatio one koji su pronašli dokaze da je virus COVID-a stvoren u laboratoriju. Dr. Robert Redfield, ravnatelja Centra za kontrolu bolesti, čak je primio prijetnje smrću jer je sugerirao da je virus COVID-a procurio iz kineskog laboratorija. Novozelandski podatkovni znanstvenik Gilles Demaneuf rekao je za Vanity Fair da nije siguran u podrijetlo, ali je “100 posto siguran da je došlo do masovnog zataškavanja”.

Pokojni Angelo Codevilla, bivši član osoblja Obavještajnog odbora Senata, brzo je označio Faucija kao “prevaranta duboke države“. U više od 50 godina u vladi, dr. Fauci se nikad nije morao suočiti s biračima. Ovo je osoba koja je najodgovornija za uništavanje procvjetale Trumpove ekonomije i zaključavanja radnika. Sad 80-godišnji šef NIAID-a pokazao je malo ili nimalo brige za patnje koje su Amerikanci bili prisiljeni podnijeti. Ovdje imamo liječnika koji prvenstveno uzrokuje štetu, stoga je logično da bi takva osoba potrošila dolare poreznih obveznika na mučenje biglova u Tunisu.

Joe Biden još uvijek pokazuje povjerenje u ovog lisenkoista, najplaćenijeg birokrata u čitavoj saveznoj vladi. Dr. Fauci sad tvrdi da oni koji ga kritiziraju “zapravo kritiziraju znanost“. Na sreću Amerikanaca, dr. Fauci nedavno je potvrdio svoj megalomanski status.

“Dođe vrijeme”, rekao je Fauci publici na Sveučilištu McGill, “kad se morate odreći onoga što smatrate svojim individualnim pravom donošenja vlastitih odluka, za veće dobro društva”. U stvarnosti, ono što se Amerika mora odreći, i to što prije, jest sam dr. Fauci.

Republikanci pozivaju Faucija na ostavku i da se suoči s kaznenim progonom zbog krivokletstva. Kao i u slučaju mučenja pasa, demokrati bi trebali podržati punu kaznenu istragu protiv šefa NIAID-a.