BREGGIN: Zašto vlade i medicinski globalisti napadaju lijekove koji spašavaju život

Peter R Breggin & Ginger Ross Breggin

Screenshot: YouTube/WPRI

Suzbijanje hidroksiklorokina, a sad i ivermektina diljem svijeta, čak i po izravnu cijenu života, toliko je neobjašnjivo da prije nego opišem situaciju, možda će nam pomoći odgovor na pitanje: “Zašto je establišmentu toliko nužno suzbijati jeftine, lako dostupne tretmane liječenja za COVID-19?” Odgovor je ovaj: Ako su učinkoviti tretmani već dostupni, FDA (američka Agencija za hranu i lijekove) ne može izdati Odobrenja za hitnu upotrebu (EUA), koja FDA-u dopuštaju preskakanje svojih uobičajenih studija sigurnosti i učinkovitosti kako bi progurali na tržište skupe, visoko profitabilne lijekove i cjepiva kao eksperimente koje će nametnuti stanovništvu.

Ako ne mogu izdati EUA, koji lijekove i cjepiva izuzimaju od uobičajenog višegodišnjeg procesa odobrenja FDA-a, ne mogu pokrenuti Warp brzina ili bilo koji drugi proces koji ima za cilj pružanje pomoći farmaceutskim kompanijama od strane vlade u razvijanju i probijanju na tržište njihovih novih, skupih i opasno eksperimentalnih lijekova i cjepiva.

Statut EUA koji dopušta Warp brzina pristup izričito navodi: “Kako bi FDA izdala EUA, ne smije postojati adekvatna, odobrena i dostupna alternativa proizvodu kandidatu za dijagnosticiranje, sprječavanje ili liječenje bolesti ili stanja.”

Ukratko, bilo koji postojeći lijekovi se moraju potisnuti, a ljudima moraju dopustiti da umru kako bi farmaceutske kompanije i njihovi veliki investitori poput Billa Gatesa i njihovih pristaša poput Anthonyja Faucija mogli steći još više bogatstva, samoveličanja i moći.

PREMA STATUTU O HITNOJ UPOTREBI, SVI LIJEKOVI I CJEPIVA SU EKSPERIMENTALNI KAD SE DAJU LJUDIMA

Kao što je gore navedeno, pod EUA sustavom, kad cjepivo ili lijek dosegnu fazu odobrenja, samo trebaju zadovoljiti ovaj blagi kriterij “može biti učinkovit”. Status objašnjava:

“Može biti učinkovit” standard za EUA predviđa nižu razinu dokaza od standardne “učinkovitosti” koju FDA koristi pri odobrenju proizvoda.

Važno je znati da “može biti učinkovit” znači da FDA nije dokazao učinkovitost tretmana. Oznaka “može biti učinkovit” lijeka ili cjepiva vrlo je nizak standard — prenizak da bi se dobilo odobrenje pod normalnim FDA uvjetima ili da bi liječnici ili zagovornici pacijenata entuzijastično prihvatili tretman. Usprkos onome što Fauci, NIH i FDA govore, lijekovi i cjepiva koja izlaze u sklopu Operacije Warp brzina nisu dokazano sigurni i učinkoviti. Postoji velika vjerojatnost da će biti nesigurni i beskorisni s obzirom na kratkoročne, prenagljene i politički korumpirane okolnosti njihovog razvoja i distribucije pod EUA.

Zapamtite, bez negiranja učinkovitosti hidroksiklorokina i ivermektina, Fauci i njegovi suradnici ne bi mogli stvoriti ili nastaviti Operaciju Warp speed u svibnju 2020. godine koja im daje na korištenje novac poreznih obveznika i mogućnost požurivanja lijekova i cjepiva kroz obično temeljitiji i znatno sporiji postupak FDA odobrenja.

KORUPCIJA I PROTIVLJENJE DUBOKE DRŽAVE

Godine 2006., savezno je zakonodavstvo stvorilo BARDA — Upravu za napredna biomedicinska istraživanja i razvoj — agenciju posvećenu organiziranju i financiranju partnerstva s farmaceutskim kompanijama u stvaranju lijekova i cjepiva tijekom izvanrednih situacija u naciji. Trump je puno prekasno uklonio i premjestio šefa BARDA-e, Ricka Brighta. Bright, kojeg je na to mjesto imenovao predsjednik Obama nedugo prije nego što je predsjednik Trump preuzeo dužnost od njega, javno se hvalio o ometanju politika predsjednika Trumpa u vezi liječenja COVID-19.

Konkretno, i suprotno pogrešnim direktivama, ograničio sam raširenu upotrebu klorokina i hidroksiklorokina, koje je administracija promicala kao univerzalni lijek, ali kojima jasno nedostaju znanstvene vrijednosti.

Bright je potom svoj argument potkrijepio lažnom tvrdnjom koja se temelji na korumpiranom istraživanju globalnog predatorskog medicinskog i znanstvenog establišmenta koje ispitujemo u ovom poglavlju:

Ti lijekovi imaju potencijalno ozbiljne rizike povezane s njima, uključujući povećanu smrtnost uočenu u nekim nedavnim studijama na COVID-19 pacijentima.

Brightovo drsko priznanje miješanja u politiku Trumpove administracije pokazuje koliko su se imuno i ponosno osjećali birokrati Duboke države potkopavajući predsjedništvo Donalda Trumpa. Njegova odluka blokiranja hidroksiklorokina i dalje uzrokuje ili pridonosi neizmjernom broju nepotrebnih smrti u Americi i drugdje.

Procjenjujući neprikladnost nastojanja predsjednika Trumpa u promicanju hidroksiklorokina za COVID-19, razmotrite zlonamjerni otpor globalnih predatora, Faucija i Duboke države s kojim se bivši predsjednik suočio unutar vlastite izvršne vlasti.

JOŠ JEDAN NAGOVJEŠTAJ DA SU GLOBALISTI ZNALI ZA DOLAZAK PANDEMIJE

Evo još jedne jezive sugestije da je međunarodno vodstvo predviđalo dolazak pandemije. U siječnju 2017. godine, Ministarstvo domovinske sigurnosti objavilo je veliki plan na 135 stranica za međuagencijski odgovor na “biološke incidente”. Moguće je da se vlada pripremala u iščekivanju nečega za što je znala da je neizbježno — curenje iz jednog od mnogih laboratorija koji eksperimentiraju s koronavirusima kao patogenima, s vjerojatnim podrijetlom iz Kine i njezinih slabo osiguranih objekata. Također je moguće da je postojala nekakva vrsta prethodne obavijesti, mogućnost koju ćemo istraživati u nastavku knjige.

Razmislite o tome na ovaj način. S jedne strane, imamo virtualnu vojsku multimilijarderskih globalista povezanih s divovskom svjetskom farmaceutskom industrijom, svi spremni postati nevjerojatno bogatiji i moćniji s pojavom pandemije tako što će imati podršku vlade i provoditi svoja istraživanja za njih istodobno smanjujući standarde odobrenja, tako da njihovi proizvodi ne moraju biti dokazano učinkoviti.

S druge strane stoji ograničeni broj časnih, etičkih, posvećenih liječnika, od kojih većina riskira svoje karijere kako bi spasila živote prkoseći NIH-u, FDA-u i CDC-u. Među tim posvećenim liječnicima koje poznajemo, nitko nikada nije vidio takvo neetičko i smrtonosno ograničavanje nametnuto pravima pacijenata i liječnika u traženju najučinkovitijeg dostupnog tretmana. To je užasni horror show, jedva primjetan većini ljudi, budući da su mediji i znanstvena zajednica nisu stupili u savezništvo s priprostim hidroksiklorokinom, već s globalnim predatorima.

SIGURNOST HIDROKSIKLOROKINA

U svom višedesetljetnom iskustvu pregledavanja nuspojava lijekova, hidroksiklorokin je jedan od najsigurnijih lijekova koje sam procjenjivao. Lijek je odobren od FDA-a već 65 godina, stoga je njegov sigurnosni profil itekako poznat. Pune informacije o propisivanju koje je odobrio FDA ne sadrže crnu kutiju upozorenja o smrtonosnim rizicima kao mnogi drugi lijekovi, uključujući mnoge psihijatrijske lijekove.

Hidroksiklorokin je na listi esencijalnih lijekova Svjetske zdravstvene organizacije. Već desetljećima je poznat kao jedan od najsigurnijih i najučinkovitijih lijekova potrebnih u javnom zdravstvu. Gotovo svi problemi su vezani na veće ili dugoročnije količine od doza koje se koriste u liječenju trenutačne epidemije. Smrtni slučajevi su iznimno rijetki, a WHO navodi sljedeće:

“Unatoč stotinama milijuna doza primijenjenih u liječenju malarije, nije bilo izvješća o iznenadnim neobjašnjivim smrtima povezanih s kininom, klorokinom ili amodiakinom, iako svaki lijek uzrokuje produljenje QT/QTc intervala.”

Problem sa srcem, produljenje QT intervala na koje svi upozoravaju, je izuzetno čestnalazi se u 247 drugih lijekova, uključujući mnoge najčešće korištene psihijatrijske lijekove. Mnogi američki liječnici koji ga koriste u razne svrhe koje je odobrila FDA — malarija, lupus, reumatoidni artritis — javno su objavili da tijekom godina nikad nisu vidjeli smrt od tog lijeka.

Isječak iz knjige dr. Petera R Breggina i Ginger Ross Breggin COVID-19 and the Global Predators: We are the Prey.

Ostali članci iz knjige dr. Breggina:
Uvod u knjigu COVID-19 i globalni predatori: Mi smo plijen
Ubijanje pacijenata kako bi jeftini lijekovi ispali loši