‘Totalna anarhija’: De Blasio žestoko kritiziran zbog videa koji pokazuju zalijevanje newyorških policajaca vodom

Paul Joseph Watson

Gradonačelnik Bill de Blasio sučeljava se sa žestokim kritikama zbog snimaka koji pokazuju kako se policajci NYPD-a zalijevaju vodom, a ogorčeni policajci okrivljuju de Blasia i njegov mekan pristup kriminalu.

Pojavila se video snimka onoga što se čini kao najnoviji trend koja prikazuje drske mlade crnce u Harlemu i Brooklynu kako bacaju vodu na policajce, uključujući i tijekom uhićenja.

Policajci u isječcima ne pokušavaju uhititi počinitelje.

Izvori u NYPD-u kažu da je snimka dokaz raširene anarhije diljem grada.

“Svi su ogorčeni”, rekao je izvor NYPD-a. “To je odvratno, neugodno. Ovdje sad vlada bezakonje.”

Šef policije Terence Monahan nazvao je snimku “uvredljivom”, dok je drugi policajac okrivio incidente na “hands-off” pristupu tim tipovima koji je poticao de Blasio.




“Tko normalan radi takve stvari? Ljudi koji vjeruju da nema posljedica”, rekao je anonimni policajac. “To je potpuna anarhija. Ovo je vrlo tužno.”

Čelnik Dobrotvorne asocijacije prometnih policajaca Pat Lynch okrivio je “anti-policijsku retoriku” za stvaranje kulture kojoj u potpunosti nedostaje poštovanja.

“Kao policajci, moramo podvući crtu”, rekao je Lynch. “U ovakvim situacijama moramo poduzeti mjere kako bismo zaštitili sebe i javnost. Političari možda ne mare za opasne razine kaosa u našim susjedstvima, ali policajci i pristojni stanovnici New Yorka ne bi trebali biti prisiljeni patiti.”

Gradonačelnik de Blasio tek treba komentirati snimku.