Jeffrey Epstein pronađen s tragovima oko vrata u svojoj ćeliji u New Yorku

Shane Trejo

Osuđeni seksualni zločinac Jeffrey Epstein pronađen je skupljen u fetalni položaj i s tragovima oko vrata nakon očiglednog pokušaja samoubojstva, rekli su izvori za NBC 4.

Epstein se nalazi u Metropolitan Correctional Centru optužen za zavjeru i seksualnu trgovinu više od deset godina nakon što je priznao krivnju za slične prekršaje i dobio blagu zatvorsku kaznu pod sumnjivim okolnostima.

Izvori su pokazali da je Epstein pokušao samoubojstvo ili je lažirao pokušaj samoubojstva kako bi dobio premještaj. Drugi izvor vjeruje da je možda došlo do napada na Epsteina. Svi te konfliktne teorije potaknule su divlje spekulacije na internetu.

Mnogi promatrači na Twitteru govore kako globalistička elita želi Epsteina mrtvog kako bi ga ušutkala i spriječila da otkrije svoje najbliže suradnike.




Vijesti o Epsteinovom pokušaju samoubojstva došle su nakon što se sprema objavljivanje 2.000 dokumenata iz građanskih tužbi protiv predatora povezanog s Demokratskom strankom. Savezni istražitelji tvrde da su pronašli slike s dječjom pornografijom tijekom pretraživanja njegovog luksuznog stana u New Yorku ranije ovog mjeseca.

Epsteina su njegove veze štitile desetljećima dok je provodio svoju nezakonitu operaciju koja je navodno uključivala servisiranje globalističke elite s putovanjima zloglasnim “Lolita Express” mlažnjakom na njegov privatni otok, ali čini se kako mu je ponestalo sreće. Interesi moćnika koje je godinama služio možda ga žele ukloniti prije nego progovori.