New York Times objavio priču o hipotetskom vojnom napadu na Suleimanija nekoliko sati prije stvarnog napada

Paul Joseph Watson

New York Times objavio je priču o hipotetskom američkom vojnom napadu na Qassima Suleimanija u Bagdadu samo nekoliko sati prije nego se on stvarno dogodio.

U članku pod naslovom “Hipersonične rakete mijenjaju pravila igre”, Steve Simon, analitičar Instituta Quincy, napisao je: “Što ako bivši zapovjednik Iranske revolucionarne garde, Qassim Suleimani, dođe u Bagdad na sastanak, a vi znate adresu?”

“Biti će mnogo iskušenja za korištenje hipersoničnih raketa”, dodao je Simon.

Neki su korisnici društvenih mreža sugerirali da je NY Times primio obavijest o nadolazećem napadu iz Pentagona i pokušao upozoriti Suleimanija, iako ne postoje izravni dokazi koji podržavaju tu teoriju.




Kao što smo ranije istaknuli, jedna druga novinarka New York Timesa, Farnaz Fassihi, ponudila je nešto što su njezini kritičari opisali kao “eulogiju” ubijenom iranskom terorističkom vođi Qassemu Sulaimaniju nakon što je objavila njegov video u kojem čita poeziju.

“Rijetka osobna snimka gen. Suleimanija kako recitira poeziju koju je podijelio izvor iz Irana. O prijateljima koji odlaze & njemu koji je ostavljen iza”, tweetala je Fassihi uz Suleimanijev video.