Putnik kroz vrijeme uzalud pokušavao objasniti Noi zašto ne smije pustiti one šišmiše na arku

The Babylon Bee

DREVNA MEZOPOTAMIJA — Prema izvorima bliskim Noi, biblijsku ličnost nemalo je iznenadio vremenski putnik iz godine 2020. dok je obavljao posljednje pripreme na svojoj arci.

Čovjek se predstavio kao tajni agent koji radi za vladu Sjedinjenih Država. Rekao je da je došao kako bi se uvjerio da je Noa ubio šišmiše ili da se barem potrudio da oni nikad neće završiti na arci.

“Molim vas — nema vremena za objašnjenje — ali vi ne smijete dopustiti onim šišmišima na arku!”, rekao je. “Sudbina čitavog čovječanstva ovisi o tome.”

“Što? Zašto?”, upitao je Noa.




Vremenski putnik je uzdahnuo i potom pokušao opisati kako su šišmiši vjerojatno uzrokovali izbijanje koronavirusa u 2020. godini. Noa je bio prilično zbunjen time, ali su ga uglavnom najviše zbunjivali detalji koji su doveli do epidemije, poput što je to računalo i popularnost grunge muzike. Također nije mogao shvatiti zašto bi ljudi u budućnosti svojevoljno pili sojino mlijeko i kombuchu.

Vidjevši da je cijeli ovaj razgovor bio gubljenje vremena, vremenski se putnik vratio u svoj DeLorean i krenuo prema 4000. godini prije Krista kako bi vidio hoće li Adam i Eva obaviti posao.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.