James Wood bijesan zbog toga što je Trump potvrdio novi proračun

Paul Bois

I Republikanska stranka i Trump, uznemirili su ovaj tjedan mnoge konzervativce kad su odobrili novi proračun u visini od 1,3 trilijuna dolara, kojim su ispunjeni svi zahtjevi demokrata, uključujući i pola milijarde dolara za Planirano roditeljstvo, a s druge strane ostali prikraćeni za sredstva za izgradnju pograničnog, Trumpovog, zida.

Iako je Predsjednik nagovjestio da će uložiti veto u petak, na kraju je popustio republikanskom kukavičluku i potpisao grozan zakon. To je primoralo glumca Jamesa Woods da podigne buru na Twitteru.

“Nikad nisam ni pomislio da bih mogao prezirati GOP (akronim za Grand Old Party – Republikansku stranku – op. a.) više nego što prezirem demokrate, ali ovaj prijedlog budžeta je prevršio svaku mjeru”, tweetao je Woods, dodajući da se nada “da će dobiti ono što su tražili u studenom (mjesec održavanja izbora za mjesta u kongresu i senatu – op. a.). Kada će napokon ovi RINO (Republicans in name only – republikanci samo po imenu – op. a.) mlakonje prestati nuditi svoje guzice demokratima?”

Donešeni proračun će financirati vladu slijedećih šest mjeseci i ne samo da će pridonijeti državnom dugu, koji iznosi 20 trilijuna dolara, već nastavlja financirati konglomerat za abortus, Planorano roditeljstvo, što je još jedan šamar GOP-ovoj pro-life bazi.

James Woods usporedio je kapitulaciju Predsjednika s Charlie Brownovom lakovjernosti prilikom šutiranja lopte: