Demokratski kongresmen otvoreno poziva na vojni udar protiv Trumpa

Hank Berrien

Screenshot: YouTube/LIVE SATELLITE NEWS

U ponedjeljak, nakon žestokih primjedbi predsjednika Trumpa upućenih američkim obavještajnim službama, zastupnik Steve Cohen (demokrat-Tennesse) naizgled je pozvao na vojni udar za svrgavanje Trumpa:

Cohen je isti čovjek koji je izjavio da osramoćeni FBI agent Peter Strzok zaslužuje Purpurno srce.

Cohen je sasvim jasno izrazio svoje osjećaje prema predsjedniku Trumpu; Kada je govorio za MSNBC u siječnju ove godine, Cohen je ispalio: “Donald Trump je najodvratnije ljudsko biće koje je ikad obitavalo na 1600 Pennsylvanija aveniji … narcisoidni sociopat se ne mijenja. To ugrožava zemlju. I rat … je nešto u što bi mogao ući kako bi poboljšao rejting za izbore [20]18., gdje se republikanci nalaze u očajnoj situaciji. I učinit će sve kako bi poboljšao rejtige.”

Čini se kako Cohen bira kada se radi o komunističkim zemljama; nije imao problem s komunističkom Kubom jer je bio dugogodišnji zagovornik normalizacije odnosa s tom zemljom. Pridružio se bivšem državnom tajniku Johnu Keryju kada je Obamina vlada službeno ponovno otvorila vrata američkog veleposlanstva u Havani, a kasnije je pratio Baracka Obamu prilikom posjete Havani.