POGLEDAJTE: Levin podsjeća ‘pseudo-medije’ kako loše su demokrati postupali s Rusijom

Screenshot: YouTube/LevinTV

Mark Levin gostovao je na Fox News-ovom ‘Hannityju’ ranije ovog tjedna i ponudio oštre kritike namjenjene mainstream medijima i njihovom pokrivanju Trumpovog summita s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Levin je rekao domaćinu Seanu Hannityju: “Pa, uspoređujući predsjednikov sastanak s Putinom sa Pearl Harbourom, 9/11, Kristallnachtom, početkom holokausta, nazivajući ga izdajicom i izdajničkim. Znate, prije dva tjedna rekli su da upravlja japanskim zatočeničkim kampovima i nacističkim koncentracijskim logorima, to su pseudo-mediji.”

Levin nije mogao odoljeti da se dotakne miljenice medija Stormy Daniels, koja je nedavno uhićena i puštena bez dizanja optužnice.

“Sada su liberali, mediji, demokrati, neki republikanci, jako uznemireni zbog Rusije. Znate, što se mene tiče, držali su više pozicija o Rusiji nego Stormy Daniels”, našalio se.

Levin je također ponudio povijesne presedane američkih sastanaka s prošlim ruskim čelnicima i njihovim posljedicama.

“Godine 1945. na konferenciji u Jalti, Franklin Roosevelt je prodao pola Europe Staljinu”, rekao je. “Opetovano je uzdizao Staljuina. Franklin Roosevelt je heroj Demokratske stranke, isti onaj koji je podigao japanske zatočeničke kampove. U Jalti je dao pola Europe Sovjetskom Savezu.”

Levin je također kritizirao Obaminu administraciju zbog mekanom pristupa Rusima.

“Obama nije učinio ništa kako bi spriječio rusko miješanje u naše izbore”, rekao je. “On je taj koji bi trebao biti pod istragom. Nikakvog pritiska nije bilo nakon invazije u Gruziju. Nikakvog pritiska zbog aneksije Krima. Nikakvog pritiska zbog invazije u istočnu Ukrajinu. Nikakvog pritiska zbog kriminalnog obaranja leta MH-117.”

Levi je nastavio: “On je kapitulirao pred Rusijom i Sirijom. Crvenim linijama koje nije držao. Njegova izdaja Poljske i Češke zbog ruskih zahtjeva za uklanjanje raketnih obrambenih sustava u tim državama. Izdao je Ukrajinu odbivši im pružiti obrambeno oružje.”

Unatoč naširoko kritizirane Trumpove pressice na helsinškom summitu, Levin inzistira da je, u usporedbi s prošlom demokratskom administracijom, predsjednik zauzeo snažniji stav prema Rusiji.

“Sva ta histerija, a činjenica je da Trump nije učinio ništa što bi povrijedilo Ameriku gledajući Rusiju, a Obama nije učinio ništa kako bi zaštitio Ameriku što se tiče Rusije, onaj isti stav koji je zauzeo i prema Kinezima u Južnom kineskom moru i njihovoj gradnji lažnih otoka”, rekao je.

“Znači, napadi na Trumpa, ovi pretjerani, histerični, ludi napadi medija, demokrata, nekih iz Republikanske stranke i nekih lažnih konzervativaca — ok, imaš pravo sumnjati u predsjednika, samo nemoj poludjeti”, zaključio je.

Pogledajte isječak u nastavku: