Twitter suspendirao heroja iz Benghazija zbog ismijavanja Obame, liberala

Ryan Saavedra

Twitter je tijekom vikenda suspendirao bivšeg rendžera i heroja iz Benghazija Krisa Paronta zbog ismijavanja bivšeg predsjednika Baracka Obame i liberala nakon što je drugi Twitter račun tvrdio da je Obama ubio vođu Al-Quaede Osamu bin Ladena.

Incident se dogodio nakon što je krajnje lijevi vlasnik Twitter računa rekao Robertu J. O’Neillu — Navy SEAL-u kojemu se pripisalo ubojstvo bin Ladena — da je Obama bio taj koji je ubio islamskog terorista.

Paronto je odgovorio ismijavajući tweet napisavši: “O bože??!! Jesi li upravo rekao čovjeku koji je ustrijelio bin Ladena da je to učinio @Barack Obama?? BWAHAHAHAHA. Hvala ti što si potvrdio da štovanje BHuesseinObame i TDS (Trump Derangement Syndrome — sindrom rastrojstva Trumpom) uzrokuje preskakanje retardiranosti i direktno pretvaranje u krumpir. #YouAreAnIdiot #NeverGoFullRetard”

Ubrzo nakon objavljivanja tweeta, Twitter je prisilio Paronta na brisanje tweeta i suspendirao njegov račun:

Twitter

Paronto je također oštro kritizirao Obamu nakon što je bivši predsjednik sugerirao da je bijes oko napada na američki konzulat u Benghaziju 2012. godine bio rezultat “divljih teorija zavjere”.