‘Zabila si je gol’: Megyn Kelly ismijala Warren zbog DNA testa

Ryan Saavedra

Screenhot: YouTube/TODAY

Voditeljica NBC-a Megyn Kelly rasturila je senatoricu Elizabeth Warren (D-MA) u utorak, nakon što je Warren objavila rezultate svog DNA testa koji je pokazao da je potencijalno 1/1024 Peruanka, Meksikanka ili Kolumbijka — a ne američka Indijanka.

Kelly je ismijavala nevjerojatno slabe rezultate testa na koji se Warren oslanjala kako bi podržala svoju tvrdnju da je američka Indijanka, rekavši: “Jedan od 1.024, neznam čak ni kako se to izgovara … ne dozvoljava vam da govorite da ste Cherokee”.

Dopisnik NBC News Jacob Soborof naveo je prijašnju izjavu predsjednika Trumpa da će donirati milijun dolara dobrotvornoj ustanovi po izboru Warren, ukoliko uspije dokazati DNA testom da je američka Indijanka i pitao Kelly je li misli da bi Trump trebao platiti.

“Ne mislim da bi trebao, jer znaš zašto? Ako pogledaš ono što je rekao, rekao je da će napraviti donaciju ako dokaže da je Indijanka. To je njegov citat”, odgovorila je Kella. “Je li Elizabeth Warren dokazala da je Indijanka? Je li?”

Voditelj “America Ninja Warrior” Matt Iseman kasnije je izjavio očigledno, da Warren nije pobijedila otkrivanjem svojeg DNA testa, napomenuvši da nije uspjela “zakucati”.

“To nije ni blizu zakucavanja”, rekla je Kelly. “Zabila je sama sebi! Zabila je gol protiv sebe!”

POGLEDAJTE:

Evo gdje se nalazi potencijalni američko-indijanski predak Warren: