Stephen Miller kritizirao ljevičare zbog smrti 7-godišnje migrantske djevojčice; Objašnjava važnost graničnog zida

Ryan Saavedra

Stariji savjetnik Bijele kuće Stephen Miller pojavio se u nedjelju u CBS-ovoj emisiji “Face the Nation” u kojoj je žestoko kritizirao “ljevičarske aktivističke” suce zbog odluka koje su ugrozile živote Amerikanaca i migranata poticanjem “najranjivijih populacija” da dođu u Sjedinjene Države.

Miller je iznio svoje kritike kao odgovor na pitanje CBS-ove voditeljice Margaret Brennan, koja je pitala tko je kriv za smrt 7-godišnje migrantske djevojčice koja je umrla nakon što je bila pod zaštitom Carinske i granične patrole.

“Naša srca su slomljena zbog tragične smrti 7-godišnje djevojčice”, započeo je Miller. “Gubitak tog dragocjenog života je zastrašujući. To je bolan podsjetnik na neprekidnu humanitarnu tragediju koja se zove ilegalna imigracija i bijedu koju ona širi.”

Nakon što je istaknuo tisuće života koje Granična patrola spasi svake godine, Miller je prikačio krivnju na ljevičarske aktiviste koji su suci u američkom pravosudnom sustavu.

“Jedna od velikih tragedija koja se u današnje vrijeme događa u našoj zemlji su rupe i nedostaci u našim imigracijskim zakonima”, nastavio je Miller. “I ljevičarske, aktivističke odluke sudaca koje potiču ono najranjivije stanovništvo da dođe u našu zemlju.”

Miller je potom ukazao kako će vlada prekinuti rad ako se ne dozvoli financiranje graničnog zida.

“To je jedno od temeljnih pitanja”, rekao je Miller. “Radi se o tome hoće li Sjedinjene Države ostati suverena država. Hoćemo li ili ne uspostaviti vladavinu zakona što se tiče ulaska u našu zemlju. Pred Demokratskom strankom je jednostavan izbor, oni se moraju odlučiti ili za borbu u korist američke radničke klase ili promicati ilegalnu imigraciju.”

POGLEDAJTE: