Kathy Griffin, Ilhan Omar u panici – povuke izjave o učenicima iz Covingtona nakon prijetnje tužbom zbog klevete

Cristina Laila

Gateway Pundit

Odvjetnik Robert Barnes upozorio je slavne osobe, novinare, pa čak i članove Kongresa da će u slučaju ne povlačenja svojih klevetničkih izjava biti suočeni s tužbom.

Barnes je koristio hashtag #48HoursUntilJustice dok je slao upozorenja mrskim ljevičarima koji su klevetali katoličke tinejdžere iz Covingtona izravnim lažima zbog selektivno montiranog videa objavljenog na Twitteru prošlog vikenda.

U subotu ujutro, Barnes je objavio tweet kako bi ljevičarima dao do znanja da je vrijeme isteklo. Barnes je objavio meme u stilu Igre prijestolja, na kojem je pisao “Tužbe dolaze”.

U subotu uvečer, gospodin Barnes gostovao je u emisiji Fox Newsa Watters World i rekao domaćinu Jesseju Watersu da su kongresnica Ilhan Omar (d-MN) i propala ‘komičarka’ Kathy Griffin povukle svoje izjave o katoličkim tinejdžerima nakon što im je zaprijetio tužbom zbog klevete.

Kathy Griffin je nazvala tinejdžere “Jeb***ma” i rekla svojim sljedbenicima na Twitteru da objave osobne podatke, posrame i maltretiraju djecu.

Novoizabrana muslimanska kongresnica Ilhan Omar klevetala je tinejdžere iz Covingtona nekoliko dana nakon što se pojavio puni video koji je učenike oslobodio krivnje.

Omar je klevetala djecu lažima, a njezin tweet retweetali su nekoliko tisuća puta ljevičari ispunjeni mržnjom.

Kongresnica je branila crne supremaciste koji su maltretirali tinejdžere rasnim i homofobnim uvredama.

Omar je također navela da su dječaci iz Covingtona vikali: “Nije silovanje ako uživate u njemu.”

Sve to su bile izravne laži.

Jesse Waters bio je šokiran povlačenjem Kathy Griffin. “O, uspjeli ste natjerati Kathy Griffin na povlačenje?! To je veliko povlačenje. Ona često ne povlači svoje izjave”, rekao je Waters.

Zahvaljujući Barnesu, obje žene obrisale su tweetove o učenicima iz Covingtona.