WALSH: Demokratskom strankom dominiraju krvožedni, pro-pobačajni radikali

Matt Walsh

U ovim vremenima podjele, važno je suzdržati se od osobnih napada i prevruće retorike. Dakle, kad kažem da je Demokratska stranka ispunjena krvožednim luđacima, shvatite da moja namjera nije vrijeđanje. To je samo opis i to najvelikodušniji opis koji mogu izvući u ovom trenutku. Zapravo, činim im veliku uslugu nazivajući ih luđacima. No, vjerujem da gledam ono najbolje u ljudima.

Kako bih demonstrirao krvožednu ludost moderne Demokratske stranke, pogledajmo događaje od samo nekoliko proteklih tjedana. Prošlog tjedna, demokrati New Yorka legalizirali su pobačaj u trećem tromjesečju, dozvoljavajući tako ženama da iz bilo kojeg razloga pobace potpuno formirane, potpuno održive, zdrave bebe. Sve što žena treba učiniti je tvrditi da se njezino “zdravlje” — što uključuje emotivno i mentalno zdravlje — nalazi u opasnosti i tom tvrdnjom može dati ubiti svoje malo dijete, koje može preživjeti izvan maternice i svejedno mora biti porođeno, ubrizgavanjem smrtonosne injekcije u njegovu lubanju.

Ne želeći zaostati, demokrati u saveznoj državi Virginiji sad pokušavaju progurati svoj vlastiti zakon o pobačaju u trećem tromjesečju. Delegatkinja demokratskog Doma branila je zakon na saslušanju pred odborom. Tijekom te rasprave pojasnila je da bi zakon dopustio ženi pobačaj svog djeteta sve do, pa čak i za vrijeme, porođaja. Drugim riječima, ako se beba nalazi samo nekoliko minuta prije izlaska iz maternice živa i zdrava, još uvijek može biti ubijena smrtonosnom injekcijom te potom bačena u kontejner s ostalim medicinskim otpadom.

Demokrati s Rhode Islanda pridružili su se utrci za Pakao. U ovom trenutku, možda se čak nalaze u vodstvu. Zakon koji oni predlažu i koji je njihov “katolički” guverner države obećao potpisati, legalizirao bi sve pobačaje, u bilo kojoj fazi, iz bilo kojeg razloga te bi poništio državnu zabranu pobačaja djelomično rođenog djeteta. Za one koji nisu upoznati, pobačaj kod djelomičnog rođenja uključuje porađanje živog i zdravog djeteta te njegovo ubijanje kako se pojavljuje iz majčine utrobe. Dok polovica djetetova tijela visi iz rodnog kanala, vakuumsko crijevo se umeće u njegovu lubanju i njegov mozak se isisava. Sad, još uvijek postoji savezna zabrana ovakvog oblika divljaštva, tako da demokrati iz Rhode Islanda neće moći ispuniti svoj mokre snove o isisavanju bebinog mozga, ali su pružili svoju moralnu potporu toj praksi.

No, priča ne završava ovdje. Demokrati na Aljasci, Coloradu, New Hampshireu, New Jerseyju, Novom Meksiku, Oregonu, Vermontu i Washington D.C.-u već su legalizirali pobačaje u trećem tromjesečju. Podrška kasnom pobačaju nije marginalna pozicija koju u stranci drži samo nekolicina bezdušnih manijaka. To je mainstream pozicija koju u stranci drži velika većina bezdušnih manijaka. Nije ni čudo što su svi demokrati koji su do sad objavili svoju kandidaturu za predsjednika pro-pobačajni radikali. Samo članstvo uvjetuje pro-pobačajni radikalizam.

Doista, Kamala Harris, koja bi se u ovom trenutku mogla smatrati favoritom za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke, dugogodišnja je miljenica pobačajne industrije. Kao državna odvjetnica Kalifornije, poslala je snage reda u pretres doma novinara na tajnom zadatku koji je razotkrio Planirano roditeljstvo u prodaji dijelova tijela pobačenih beba. Harris je na svojoj web stranici poticala svoje pobornike da “brane Planirano roditeljstvo” čak i u trenucima vođenja kaznenog procesa protiv neprijatelja kompanije. U razumnija vremena, to bi se smatralo ozbiljnim političkim skandalom. No, većini demokrata, njezina zlouporaba moći bila je oznaka časti. Sve to bilo je u korist zaštite ubojica beba, a demokrati vole ubojice beba.

NAJNOVIJE: Nakon što je ovaj članak otišao u publikaciju, kao da su htjeli dokazati moju poantu, demokratski guverner Virginije otvoreno je zagovarao čedomorstvo u radijskom intervjuu. Objasnio je da bi zakon o pobačaju koji podržava omogućio ženi porađanje djeteta nakon kojeg bi mogla odlučiti hoće li dijete biti “oživljeno”. Čak i nakon tog oživljenja, moći će imati “razgovor” sa svojim doktorima o sljedećem koraku. Očigledna implikacija je da bi sljedeći korak mogao uključivati ubijanje djeteta. Ne znam da li bi zakon u Virginiji zapravo legalizirao čedomorstvo, no izgleda da guverner države misli ili se čak nada da hoće.

Matt Walsh je pisac, govornik, autor i jedan od najutjecajnijih mladih pripadnika religijske desnice.