‘Republikancima su isprani mozgovi’, poslušno su skandirali demokrati odjeveni u identične bijele uniforme

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U opaskama neposredno prije Govora o stanju nacije u utorak navečer, demokratski zakonodavci optužili su republikance da su im isprani mozgovi i da slijede Trumpa bez obzira na to što radi, dok su svi nosili identične bijele uniforme i pljeskali samo kad su im čelnici njihove stranke to dopustili.

“Svim republikancima je ispran mozak kako bi se složili sa svim što Trump kaže”, rekla je jedna kongresnica nakon obraćanja, dok je u solidarnosti stajala sa svojim kolegama demokratima obučenima u istovjetne, identične uniforme. “Stvarno je žalosno da polovica naše nacije ne može misliti za sebe i čini samo ono što im Republikanska stranka kaže da treba učiniti.”

“Kad ne možemo misliti za sebe, gubimo ono što je ovu naciju učinilo velikom”, dodala je, čitajući sa skripte koju su joj pripremili stranački vođe.

U vrijeme objavljivanja članka, demokrati su otkrili da su malkice razočarani što matični brod nije došao po njih za vrijeme govora, ali su uvjereni da je samo pitanje dana kada će ih odvesti natrag na njihov rodni planet.

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.