Šef osoblja Ocasio-Cortez ima bolesnu simpatiju prema Hitlerovoj ulizici i suradniku nacista

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/TYT

Šef osoblja ljubimice socijalista Alexandrije Ocasio-Cortez nije tipični demokratski socijalist.

Saikat Chakrabarti, školovan na Harvardu, veliki je obožavatelj indijskog političkog vođe Subhasa Chandre Bosea, koji je bio saveznik Adolfa Hitlera i carskog Japana.

Chakrabarti se često pojavljuje na fotografijama s majicom na kojoj je lik Subhasa Chandre Bosea.

Zapravo, Bose se tijekom Drugog svjetskog rata s njemačkom i japanskom pomoći borio protiv Britanije.

Liberty Nation je izvijestio:

Ljudi se često procjenjuju prema onima s kim se druže, a u slučaju šefa osoblja AOC, Saikata Chakrabartija, kongresnica je možda predodređena za nevolju.

Postavite si pitanje: Da je predsjednik Donald Trump zaposlio osobu koja otvoreno pokazuje podršku nacističkom suradniku, koliko bi taj član osoblja trajao? I možda još važnije, koliko bi umrljan bio predsjednikov brend?

… Saikat Chakrabarti je vrlo motivirani, pametan lik. Diplomac s Harvarda, osnovao je tvrtku za web alate Mockingbird. Osnivač je Pravosudnih demokrata, organizacije koju je osnovao s Cenkom Uygurom iz The Young Turksa, koja je bila ključna u izboru AOC i trenutačno prolazi kroz kongresnu obuku kako bi naučio postati učinkoviti šef osoblja demokratske zlatne djevojke.

Na temelju svog nedavnog izbora odjeće, Chakrabarti se s pravom može smatrati simpatizerom nacista. Stvarno? Pa, da. U njegovom najnovijem videu za AOC, Chakrabarti nosi majicu s likom Subhasa Chandre Bosea. Niste upoznati s ovim bivšim indijskim šefom države? Evo činjenica:

  • Bose je bio Htlerov saveznik i osobno se susreo s njim 1942. godine.
  • Bose je osnovao Legiju slobodne Indije (Free India Legion – FIL), sastavljenu od trupa koje je zarobio Afrički korpus nacističkog feldmaršala Rommela.
  • FIL je prisegao zakletvu Hitleru i bio pod zapovjedništvom SS-a. Bose se udružio s Japancima 1943. godine.
  • Bose je bio obožavatelj SSSR-a i nastojao provesti njegove autoritarne prakse u Indiji.

Dobili ste sliku?