Liberali polažu sve svoje nade, snove na svjedočenje neuglednog odvjetnika

The Babylon Bee

SAD — Liberali diljem zemlje polažu sve svoje nade i najluđe snove na svjedočenje usamljenog, ljigavog odvjetnika, potvrdili su izvori u srijedu.

Dok je Michael Cohen bio na putu davanja svog svjedočanstva pred Domom, demokrati diljem nacije pomolili su se nikome određenom kako bi u potpunosti nepouzdano svjedočanstvo ljigavog odvjetnika vlastoručno srušilo predsjedništvo Trumpa, uzrokujući trenutnu transformaciju zemlje u progresivnu utopiju s besplatnim zdravstvenim osiguranjem, koledžom i mobitelima za sve.

“Jednostavno mi je ovo potrebno”, rekla je jedna žena u Portlandu, državi Oregon. “Ovo su bile prilično teške dvije godine za mene pod Trumpovim Reichom. Mislim, zarađujem više novaca nego prije i imam više prilika za zaposlenje u punom radnom vremenu, ali to je doslovno ugnjetavanje zbog Trumpa.”

Različiti Twitter računi s plavim kvačicama uzbuđeno su tweetali da će svjedočenje osumnjičenog odvjetnika, koji je donedavno bio povezan s “narančastim čovjekom” kojeg toliko mrze, dovesti do pada cijelog njegovog predsjedništva.

U vrijeme objavljivanja, konzervativci nacije najavili su da će položiti sve svoje nade i snove u moralni karakter svog predsjednika, koji je donedavno bio povezan s ljigavim odvjetnikom.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.