Tucker Carlson: ‘Da Michael Cohen ima išta o Trumpu, to bi već rekao’

Scott Morefield

Screenshot: Tucker Carlson Tonight

Voditelj Fox Newsa Tucker Carlson sažeo je u utorak svjedočenje Michaela Cohena pred Kongresom istaknuvši da kad bi bivši Trumpov odvjetnik posjedovao bilo kakvu informaciju koja bi “skinula” njegovog bivšeg šefa, on bi je već izložio.

“Dakle, pee-pee vrpca ne postoji”, rekao je Carlson nakon što je pustio isječak u kojem demokratski zastupnik iz Marylanda Jamie Raskin izražava sumnju u postojanje “pee-pee vrpce”.

Carlson je primijetio smrt “najsočnijeg dijela Trumpovog dosjea”, a potom zaključio kako će još jedan ključni dio — navodni Cohenov put u Prag — sigurno biti potvrđen sad kad je Trumpov bivši odvjetnik “na putu u zatvor” i vjerojatno željan odati što više informacija moguće o svom bivšem šefu.

“Nikad nije bio u Pragu”, rekao je Trucker nakon što je pustio isječak Cohenovog svjedočenja. “Ovo je točka u kojoj se ono što nazivaju narativom počinje malo raspadati. Ako Michael Cohen nikad nije posjetio Prag, dok su BuzzFeed, Adam Schiff i cijela postava MSNBC-a neprestano ponavljali da je, kako je točno onda Michael Cohen bio u dosluhu s Rusima kako bi ukrao predsjedničke izbore 2016. od zakonite pobjednice Hillary Clinton?”

Domaćin Fox Newsa potom je pustio isječak s pitanjem demokratske zastupnice s Floride Debbie Wasserman Schultz o dosluhu.

“Oh, čekaj, dakle ne postoji dosluh”, rekao je Carlson. “Ne postoji ruska ucjena. Ne postoji opstrukcija pravde. Ne postoji ništa od onog o čemu je cijela naša medijska klasa divlje špekulirala posljednje dvije godine. Imajte na umu da je Michael Cohen deset godina bio Trumpov osobni odvjetnik. On sad mrzi Donalda Trumpa i želi ga uništiti. To je iznova i iznova govorio. Ako je Michael Cohen imao išta, on bi to rekao. On on to nije učinio. Tamo ne postoji ništa. Sve je to bila laž.”

Umjesto zaključivanja stvari, požalio je Carlson “čeka nas još dva dana sa stvarima poput ovih”, u kojima će “članovi Kongresa otkriti da nisu samo gluplji nego što ste mislili, nego su i mnogo jeziviji.”