Kim Jong Un proglašen dostojnim povjerenja od poznatog suca moralnog karaktera Donalda Trumpa

The Babylon Bee

HANOI — Nakon što je Kim Jong Un tvrdio da nema nikakve veze s brutalnim postupanjem prema Ottu Warmbieru, dok je Amerikanac bio u sjevernokorejskom pritvoru, poznati sudac moralnog karaktera Donald Trump brzo je proglasio čovjeka pouzdanim.

Svijet nije bio siguran da li vjeruje Kim Jong Unu. No, tada je Donald Trump jamčio za njega i svijet je odahnuo. Sada gotovo svi vjeruju tvrdnji Kim Jong Una, zahvaljujući potpori “najiskrenijeg predsjednika svih vremena”, Donalda Trumpa.

“Ako on to kaže, ja mu vjerujem”, rekao je Trump. Predsjednik koji je postao poznat po svom izvrsnom moralnom rasuđivanju istaknuo je da izjava Kim Jong Una ima sva obilježja istine, poput one da Kim Jong Un nema stvarnog razloga lagati o tome i da se diktator “činio iskrenim”. Trump također tvrdi da je od diktatora dobio “časnu pionirsku riječ”, “najviše i najvjerodostojnije obećanje u sjevernokorejskoj kulturi”.

“Uvijek sam govorio da sam odličan sudac moralnog karaktera”, rekao je Trump. “Kladim se da ne možete ukazati ni na jednu prigodu kad sam pogrešno procijenio nekoga, recimo, člana osoblja kojem sam dao svoje potpuno povjerenje samo kako bih ga ocrnio na Twitteru nekoliko tjedana kasnije. Ne možete pronaći takve primjere. Posjedujem fantastičnu percepciju kada je riječ o tim stvarima.”

U vrijeme objavljivanja, izvori su također potvrdili da je Donald Trump “totalno povjerovao” tvrdnji Kim Jong Una da je bog.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.