POGLEDAJTE: Klinci u muslimanskoj zajednici u Philadelphiji: ‘Odrubit ćemo im glave’ za Alaha

Ryan Saavedra

Screenshot: Twitter

Ovih dana se pojavila šokantna snimka djece u Islamskom centru u Philadelphiji koja prikazuje kako govore da će “odrubiti … glave” za Alaha.

“Islamski centar Muslimanskog američkog društva (MAS) u Philadelphiji objavio je video na svojoj Facebook stranici slaveći “Dan umma” u kojem mala djeca u palestinskim šalovima pjevaju i čitaju poeziju o ubojstvima za Alaha i džamiju u Jeruzalemu”, izvijestio je Fox News. “Jedna djevojčica govori o mučenicima koji bez oklijevanja žrtvuju svoje živote kako bi osvojili Jeruzalem.”

“Mi ćemo braniti zemlju božanskog vodstva našim tijelima i žrtvovati naše duše bez oklijevanja”, rekla je druga djevojčica. “Odrubit ćemo im glave i osloboditi rastuženu i uzvišenu džamiju Al-Aqsa. Mi ćemo predvoditi vojsku Alaha ispunjavajući Njegovo obećanje i podvrgnuti ih vječnoj torturi.”

U izjavi za Fox News, MEMRI je napisao: “Ovo nije izolirani incident; oni se događaju u glavnim centrima diljem zemlje — uključujući Pennsylvaniju.”

Fox News je dodao da MAS nije odgovorio na zahtjev za komentarom.

POGLEDAJTE:

Video je izazvao reakciju nekih članova muslimanske zajednice, uključujući imama Mohamada Tawhidija, koji je tweetao: “Upozorili smo Zapad od čega smo pobjegli s Bliskog istoka, ali Zapad ne želi slušati. Ovo je vaša sljedeća generacija.”

Hassan Sajwani, pisac iz Emirata, tweetao je: “Nadam se da svijet sad shvaća zašto su #UAE 2014. godine proglasili #MuslimanskoAmeričkoDruštvo @mas_national terorističkom organizacijom! To je ono što propovijedaju djecu u dobi od samo 5 godina!!”