Zviždačica: Školski kurikulum uči 10-godišnjake oralnom, analnom seksu, stavljanju kondoma na dildoe

Shane Trejo

Bivša učiteljica javne škole označila je alarm zbog novih standarda seksualne edukacije u kalifornijskim srednjim školama koji seksualiziraju djecu i uče ih opasnom seksualnom ponašanju prije doba adolescencije.

“To je šokantno”, rekla je Rebecca Friedrichs, osnivačica organizacije For Kids & Country u intervjuu za Christian Post. Govorila je o štafetnim utrkama na kojima se 10-godišnje i 11-godišnje djevojčice uče stavljati kondome na protetičku mušku erekciju dok dječaci promatraju.

Djecu u dobi od 11 godina učitelji u javnim školama obučavaju kako se upustiti u oralni i analni seks te podučavaju eksperimentiranju s biseksualnošću.

“To je medicinski rizično na više razina. A kad čitate kurikulum … izgleda kao da ga je pisalo sveučilišno bratstvo, na vrlo priglup i maloljetnički način”, rekla je o kontinuiranoj seksualizaciji djece.

“Uvijek govorim ljudima da ono što je doista zastrašujuće jest činjenica da čak u intervjuima koje dajem za radio ne mogu govoriti o svim stvarima koje se uče u našim osnovnoškolskim i srednjoškolskim učionicama. Nešto je definitivno krivo tamo”, rekla je Friedrichs, konzervativna aktivistica koja je 28 godina podučavala u javnim školama.

“Nitko ne vjeruje tako dugo dok ne vidi”, rekla je. “Sad kad smo uspjeli pomoći roditeljima da napokon shvate što se nalazi u kurikulumima i kad su sami vidjeli što se događa, oni vide hitnu potrebu za spašavanjem djece. To je potaknulo spontanu reakciju roditelja koja brzo raste i uzvraća udarac.”

Transrodnost se također potiče kod djece, poticanje usvajanja životnog stila za koji se zna da dovodi do visoke učestalosti pokušaja samoubojstva, duševnih bolesti te ostalih štetnih ponašanja.

Tužba u Oregonu koja navodi da je učitelj indoktrinirao učenika drugog razreda osnovne škole s propagandnim knjigama i reality TV emisijama kako bi kod 8-godišnjeg dječaka izazvao rodnu konfuziju, ukazuje da taj stil obrazovanja nije ograničen samo na Kaliforniju.

Kalifornijski odbor za obrazovanje službeno je promijenio svoje standarde seksualnog obrazovanja glasanjem početkom mjeseca. Odbor je čak djeci preporučio knjigu pod nazivom S.E.X.: Sve-što-trebate-znati Vodič za seksualnost kroz vaše tinejdžerske i dvadesete godine, prije nego su je uklonili nakon burne reakcije javnosti.

Roditeljima se zabranjuje izvlačenje svoje djece sa satova na kojima njihovu djecu uvode u LGBT životni stil s propagandom o homoseksualnom brakovima i rodnoj fluidnosti.

“Razlog zašto ljudi ne mogu svoju djecu izvući sa [satova] rodnog identiteta jest zbog toga što su sindikati i njihovi saveznici ta predavanja označili kao protiv zlostavljanja”, rekla je Friedrichs.

“Ta kampanja protiv zlostavljanja je pokrenuta jer tvrde kako postoji veliki problem zlostavljanja LBGT djece. Postoji veći problem zlostavljanja svih ostalih. Svi se zlostavljaju, to je problem. Mi učimo ljubaznost i judeo-kršćanske vrijednost kako bismo se borili protiv zlostavljanja”, dodala je.

“Ono što sindikati rade”, objasnila je Friedrichs, “jest guranje svoje agende, govoreći: ‘Moramo prekinuti sve to zlostavljanje, tako da svako dijete u Americi mora biti izloženo zlostavljanju u obliku rodnog spektra i identiteta.’ To je ovdje izazvalo puno konfuzije kod roditelja, jer roditelji misle: ‘Pa, ne moram se brinuti, uvijek mogu isključiti svoje dijete iz toga.’ E pa, ne možete.”

Sindikatima se pridružuju ljevičarske aktivističke skupine poput Equality California i Američka unija za civilne slobode (ACLU) kako bi agresivno progurali ovu seksualnu agendu na djecu.

“Imala sam više članova školskog odbora koji su mi anonimno govorili da im je ACLU osobno zaprijetio. Tako da su uplašeni. Dakle, kad roditelji dođu i potuže se, oni ne shvaćaju zašto ih školski odbor ne sluša. Potom se ti roditelji označuju kao mrzitelji, a sve što žele je zaštititi svoju djecu”, rekla je Friedrichs.

Ako će demokrati uspjeti progurati svoj Zakon o ravnopravnosti na nacionalnoj razini, ovi uvredljivi standardi s vremenom će postati jedinstveni za cijelu zemlju.