Mjesecima prije nego je koronavirus potresao svijet, Sveučilište Cambridge upozorilo je na rasno-specifično bio-oružje

Shane Trejo

Samo nekoliko mjeseci prije nego je pandemija koronavirusa pogodila svijet, znanstvenici sa Sveučilišta Cambridge upozorili su na stvarnost rasno-specifičnog biološkog oružja.

Centar za proučavanje egzistencijalnog rizika Sveučilišta Cambridge objavio je prošlog ljeta svoje izvješće kako bi poručio svjetskim vladama da se hitno trebaju pripremiti za ovu prijetnju ili će se u protivnom potencijalno suočiti s njegovim smrtonosnim posljedicama nakon što bude prekasno.

Pozvali su na formiranje neovisnih skupina koje će proučavati tehnologiju i način na koji se ono može koristiti kao oružje protiv stanovništva te pronaći načine kako ih riješiti pomoću pravila, regulacija i ostalih protokola.

“Tehnologija postaje sve sofisticiranija po sve nižim cijenama, demokratizirajući mogućnost bržeg i smrtonosnijeg nanošenja štete”, napisali su autori izvješća. “U onom osobito lošem slučaju, može se izgraditi bio-oružje koje bi ciljalo na specifičnu etničku skupinu na temelju njihovog genomskog profila.”

Pandemija koronavirusa možda signalizira da su se obistinili najgori strahovi tih istraživača. Iako globalni autoriteti, kineski komunistički tirani i komesari društvenih mreža žele utišati zabrinutosti, zviždači su označili alarm da je soj koronavirusa možda biološko oružje.

ZeroHedge je objavio izvješće o istraživanju indijskih znanstvenika koje je pokazalo da se u koronavirusu pojavljuju “HIV” insercije, ali ono je brzo uklonjeno s Twittera nakon objave informacije.




“Na naše iznenađenje, ove insercijske sekvence ne samo da nisu prisutne u S proteinu SARS-a, već također nisu primijećene u ostalim članovima obitelji Coronaviridae (dopunska slika). To je zapanjujuće jer je malo vjerojatno da bi virus u kratkom vremenu na prirodan način stekao takve jedinstvene insercije”, utvrdili su indijski znanstvenici.

Međutim, nakon panike globalista, indijski znanstvenici su pod pritiskom opovrgli svoje izvješće.

Harvardov znanstvenik za javno zdravstvo dr. Eric Feigl-Ding napravio je objavu na Twitteru da bi potom obrisao sve svoje analize izvješća indijskih znanstvenika.

Osim toga, profesor pravnog fakulteta Sveučilišta Illinois, dr. Francis Boyle, čovjek koji je izradio Antiteroristički zakon o biološkom oružju 1989., izjavio je na snimci kako vjeruje da je koronavirus bio-oružje.

Njegov intervju u kojem raspravlja o tom pitanju može se vidjeti ovdje:

Big League Politics je također izvijestio o tome kako je u kineskom Wuhanu otvoren kontroverzni istraživački objekt koji istražuje neke od najopasnijih svjetskih patogena neposredno prije izbijanja pandemije u gradu.