Epsteinova suradnica Ghislaine Maxwell posjeduje ‘kolekciju pedofilskih seksualnih snimaka’

Richard Moorhead

Daily Mail izvješćuje da dugogodišnja suradnica Jeffreyja Epsteina Ghislaine Maxwell posjeduje “tajnu kolekciju” video dokaza o seksualnim zločinima nad maloljetnicama. Mail navodi anonimnu dugogodišnju “bivšu prijateljicu” tzv. Epsteinove madame, koju je prošli tjedan uhitio FBI kao rezultat istrage o njezinoj umiješanosti u trgovinu seksom i pedofilski lanac sad već pokojnog pedofilskog milijardera.

“Bivša prijateljica” Maxwell je izjavila kako vjeruje da će dugogodišnja Epsteinova suradnica upotrijebiti svoje video dokaze o kriminalnim seksualnim aktivnostima kako bi implicirala pojedince povezane s Epsteinom.

“Tajna kolekcija seksualnih traka za koju vjerujem da je Ghislaine sakrila mogla bi joj na kraju poslužiti kao karta za izbjegavanje zatvora ako će vlasti biti voljne za razmjenu. Ona ima kopije svega što je Epstein imao. One bi mogle implicirati neke uvrnute utjecajne osobe.”

Mnogi su nagađali da bi uhićenje Maxwell moglo rezultirati novim informacijama u vezi sofisticiranog Epsteinovog lanca trgovine seksom. Financijer iz New Yorka bio je poznat po svojim vezama s političarima i društvenom elitom Sjedinjenih Država prije i nakon njegove osude zbog prostitucije maloljetnice 2008. godine, a umro je pod vrlo upitnim okolnostima u zatvoru u New Yorku prije nego što je bio u mogućnost otkriti informacije o svojim kriminalnim suradnicima u njegovim seksualnim zločinima.




Anonimna prijateljica Maxwell tvrdi da madame pedofilskog milijardera ima pristup snimkama seksualnog zlostavljanja djece koje je Epstein osobno namjestio kako bi mogao utjecati na svoje bogate i moćne kolege te ih koristio u operacijama ucjenjivanja u slučaju da se ikada suoči s kaznenim progonom ili sankcijama zbog svojim aktivnosti.

“Ne samo da se Epstein volio pokazivati s maloljetnim djevojkama pred kamerom — on je želio osigurati da će posjedovati nešto čime će moći ucjenjivati bogate i moćne muškarce koji su koristili njegovu bolesnu darežljivost.

Ako Ghislaine padne, povući će sa sobom mnoge od njih.”

Ako je izvor Daily Maila vjerodostojan, neki od Epsteinovih veza iz svijeta političke i društvene elite su se vjerojatno počeli preznojavati.