BILLINGSLEY: Američki Mengele

Lloyd Billingsley

Screenshot: YouTube/WPRI

Pravi Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma i globalni rat protiv demokracije i javnog zdravlja Roberta F. Kennedyja Jr.-a nalazi se na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga. Kako bi razotkrio Faucijeve okrutne eksperimente s djecom, Kennedy navodi BBC-jev dokumentarac iz 2004. pod nazivom Djeca zamorci (Guinea Pig Kids). Taj se dokumentarac ponovno našao na udaru, a to samo po sebi poziva na pomniji pregled.

Od 1984. godine, dr. Anthony Fauci vodi Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID), odjel Nacionalnog instituta za zdravlje. Godine 1992., Faucijev NIAID financirao je Inkarnacijski centar za djecu (ICC) u New Yorku kao ambulantu za HIV pozitivnu djecu. Gradska uprava za dječje usluge (ACS) ponudila je djecu pod svojom skrbi, koja su gotovo sva bila afroameričkog ili latinoameričkog podrijetla, za tajne pokuse s lijekovima.

Kao što biokemičar dr. David Rasnick objašnjava, djeca od samo tri mjeseca starosti dobivala su “koktele” lijekova s opasnim nuspojavama. Rasnick je opisao Didanozin “vrlo opasnim”, a Nevirapin (opasnim i iscrpljujućim… užasnim i bolnim i također smrtonosnim”. Djeci su također davali Zidovudin, drugo ime za AZT (azidotimidin). Za ovaj lijek se “nikad nije pokazalo da spašava živote, a također uzrokuje tešku anemiju”.

Kao što je dr. Rasnick rekao BBC-ju, “ova djeca će biti jadna”, i bila su, grčeći se u agoniji i nesposobna jesti. Ako su se opirala, liječnici su im izrezali rupu u trbusima kako bi im dali lijekove. Kao što jedna žrtva svjedoči o praksi: “Ako želite izaći odatle, morate učiniti ono što kažu.” BBC je pronašao medicinske zapise koji potvrđuju eksperimente.

Medicinska sestra ICC-a Jacklyn Hoerger dobila je naređenje da djeci daje redovite, a ponekad i velike doze AZT-a. Hoerger je usvojila dvije djevojčice, čije se zdravstveno stanje poboljšalo kad je prekinula tretmane lijekovima. ACS je potom oduzeo djecu i vratio ih na anti-HIV lijekove. Godine 2004., Hoerger nije imala pojma gdje bi se mogle nalaziti, ali je znala da je oko 80 djece umrlo u eksperimentima i vidjela masovnu grobnicu u Hawthorneu, državi New York.

Djeca zamorci našli su se pod trenutnim napadom, ali kritičari su se klonili mnogih činjenica navedenih u dokumentarcu. Glavni problem su bila “gledišta poricatelja AIDS-a, koji ne vjeruju da virus HIV-a uzrokuje AIDS”. Jedina takva osoba bio je dr. Rasnick, a kritičari nisu osporili njegove stavove o lijekovima poput AZT-a i štetu koju su ti lijekovi nanijeli djeci. U sličnom stilu kritičari nisu objasnili zašto dr. Rasnick, koji je doktorirao kemiju na Sveučilištu Georgia Tech, vjeruje da HIV ne uzrokuje AIDS. Što je rekla znanost?

Molekularni biolog sa Sveučilišta Kalifornija Berkeley Peter Duesberg iznio je slučaj u knjizi Izmišljanje AIDS virusa, s predgovorom nobelovca Karyja Mullisa, izumitelja polimerazne lančane reakcije (PCR). Mullis, koji je doktorirao biokemiju na Sveučilištu Kalifornija u Berkeleyju, nije mogao pronaći niti jednog virologa koji bi pokazao da HIV uzrokuje AIDS. Ako tu informaciju zatražite od virologa, rekao je Mullis: “Nećete dobiti odgovor, već samo bijes.” Mullis je također optužio dr. Faucija da “ne razumije elektronsku mikroskopiju i ne razumije medicinu. On ne trebao biti na poziciji na kojoj je.” Ali bio je.

Kao što je Duesberg primijetio, AZT se prodavao pod nazivima Zidovudin ili Retrovir. Lijek ima “toksične” učinke, ali u ljeto 1989. godine Fauci je najavio klinička ispitivanja AZT-a na trudnicama s HIV-om. Kao što je Duesberg objasnio, “lijek koji ometa rast može dovesti samo do deformiteta kod beba koje se razvijaju u maternici”. To opažanje nije spriječilo Faucija da odobri pokuse s lijekom na djeci u New Yorku.

Faucijevi sljedbenici sad tvrde da je “netočno” da su smrti u New Yorku uzrokovane “probnim lijekovima” i da se “ne može utvrditi je li Anthony Fauci osobno odlučio osigurati sredstva NIAID-a za ta klinička ispitivanja”. Budući da Fauci vodi NIAID, takva je tvrdnja presmiješna.

U listopadu je Snopesov članak citirao BBC-jevu ispriku zbog Djece zamoraca, u kojem je mreža tvrdila da “nije ispravno istražila tvrdnje i da su se mišljenja liječnika izražena u dokumentarcu uglavnom oslanjala na rubnu (i lažnu) ideju da HIV nije povezan s AIDS-om”. Snopes se nije upustio u bilo kakvu raspravu o uzročniku AIDS-a i nije uspio osporiti upozorenja dr. Rasnicka o opasnostima primjene AZT-a i drugih lijekova kod djece i odraslih. Za detaljnije informacije, čitajte Otrov na recept: Priča o AZT-u Johna Lauritsena, s predgovorom Petera Duesberga.

Filmaš Jamie Doran rekao je za Nature Magazine: “Moj jedini interes bio je istražiti vrlo legitimnu priču o tome kako su njujorške vlasti volontirale ranjivu crnu i latinoameričku udomljenu djecu u dobi od samo tri mjeseca za testiranje lijekova.” Snopesovo izvješće priznaje da su “neka djeca zapravo bila upisana bez odgovarajućeg pristanka”.

Snopes također citira izvješće New York Timesa iz 2009. godine koje navodi da je 64 djece sudjelovalo u 30 medicinskih ispitivanja koje nije pregledala posebna medicinska savjetodavna komisija, a 21 dijete sudjelovalo je u ispitivanjima koje je komisija pregledala, ali nije preporučila.

Osim toga, obrasci informiranog pristanka bioloških roditelja ili skrbnika nedostajali su u dječjim dosjeima u 21 posto slučajeva. Snopes ne uključuje ispriku umiješanih dužnosnika, a također se čini da niti jedna od nedoličnosti ne zabrinjava šefa NIAID-a koji je financirao “ispitivanja” s djecom.

Anthony Fauci je stekao diplomu medicine 1966. godine, ali njegova biografija ne pokazuje napredne stupnjeve u biokemiji ili molekularnoj biologiji. Dr. Fauci sad tvrdi “ja predstavljam znanost“. RFK Jr. naziva Faucija J. Edgarom Hooverom javnog zdravstva, ali ovdje je u pitanju mnogo više od same korupcije i dugovječnosti.

Godine 20014., Valerie Leiter i Sarah Herman s fakulteta Simmons otkrile su sličnosti između eksperimenata koje je podupirao NIAID i studije sifilisa u Tuskegeeju, “kad su tijela pojedinaca korištena kako bi se zadovoljila radoznalost istraživača bez očekivane kliničke koristi”. Budući da su većina regrutiranih bili Afroamerikanci, autori su slučaj u New Yorku nazvali “modernim Tuskegeejem”. Na pamet padaju i druge usporedbe.

U svojoj recenziji knjige RFK Jr.-a, Thomas Lorenzo navodi Faucijeve “eksperimente u stilu dr. Mengelea“. Josef Mengele diplomirao je medicinu 1938. godine, da bi se iste godine pridružio nacističkom Waffen SS-u, gdje je volontirao u liječničkoj službi. U Auschwitzu je izvodio mučne i smrtonosne eksperimente na židovskim i ciganskim blizancima, većinom djeci.

U Pravi Anthony Fauci, RFK Jr. opisuje kako NIAID financira eksperimente u kojima su zaključavali glave štenaca beagleova u kaveze, u kojima su ih potom proždirale muhe. Fauci je također dao istraživačima na Sveučilištu Pittsburgh 400.000 dolara za “presađivanje skalpova abortiranih fetusa na žive miševe i štakore”. Pravi Anthony Fauci je, zaključuje Kennedy, “sociopat koji je znanost gurnuo u područje sadizma”.

Kennedy također pokazuje da je do 2003. godine Faucijev NIAID vodio više od 10.000 kliničkih ispitivanja koja su uključivala djecu u 90 zemalja, tako da usporedba s Mengeleom nije pretjerana. Josef Mengele je pobjegao u Južnu Ameriku i umro u Brazilu 1979. godine. U sličnom stilu, Anthony Fauci nikad nije odgovarao, a njegova je moć narasla do te mjere da je Joe Biden rekao “pogledajte tko je predsjednik, Fauci“.

Ako djeca diljem svijeta žele biti sigurna, pravi će Anthony Fauci morati odstupiti. Ako sloboda i demokracije žele opstati, Amerika mora stati na kraj Faucijevoj vladavini supremacizma bijelih kuta.