TDS sindrom: Žena na Floridi se više puta ubola u trbuh jer joj je ‘dojadilo živjeti u Trumpovoj zemlji’

Cristina Laila

Sindrom rastrojstva zbog Trumpa (Trump Derangement Syndrome – TDS) je stvaran.

46-godišnja žena na Floridi rekla je policiji da se tri puta ubola u želudac kuhinjskim nožem jer joj je dojadilo živjeti u “Trumpovoj zemlji”.

“Umorna sam od življenja u Trumpovoj zemlji, umorna sam o Trumpovog predsjedništva”, rekla je neidentificirana žena policiji.

Smoking Gun pribavio je policijsko izvješće koje je otkrilo da je policija u nedjelju stigla na mjesto događaja u Palmettu i vidjela krv na ženinim rukama, nogama i abdomenu.

Žena je podigla svoju košulju i pokazala policiji “tri ubodne rane na želucu koje su još krvarile”. Potom je rekla policiji da se “sama ubola jer ne želi živjeti u Trumpovoj zemlji”.

Nakon evaluacije, žena oboljela od TDS-a prebačena je u medicinski centar Blake gdje su utvrdili da postoji “znatna vjerojatnost” da će “prouzročiti tjelesne ozljede sebi i/ili drugima”.

Policajac je preporučio da žena bude prisilno primljena u centar za liječenje mentalnog zdravlja.

Trumpova Amerika uživa najniže stope nezaposlenosti u posljednjih nekoliko desetljeća i snažan rast BDP-a, ali mediji svakodnevno lažu o predsjedniku, a ova žena je očigledno pala na njihovu propagandu.