Demokratski kult klimatskih promjena: Zabranite sve! Plastične slamke, tvorničku poljoprivredu, hamburgere, žarulje…

Cristina Laila

Screenshot: CNN

Demokratski kandidati za predsjednika 2020. sudjelovali su u srijedu navečer u sedmosatnoj raspravi o klimatskim promjenama na CNN-u i priznali da žele zabraniti manje-više sve i odvesti Amerikance natrag u mračno doba.

Komunistički luđak Bernie Sanders ne samo da je pozvao na masovni globalni genocid i smanjenje populacije, već je također priznao da će zabranjivanje žarulja sa žarnom niti, tvorničke poljoprivrede i ostalih modernih postignuća donijeti veću ljudsku bijedu.

“Sigurno će biti nekih boli”, rekao je Bernie popraćen odobravanjem liberalnih idiota koji su pljeskali poput tuljana.

Lakovjerni liberali pljeskali su svojoj vlastitoj propasti. Ovo je vrh 2019. godine.

Senatorica Kamala Harris želi zabraniti plastične slamke i postepeno ukinuti crveno meso.

Lažna Indijanka Pocahontas Warren rekla je da želi zabraniti nuklearne elektrane: “Mi nećemo više graditi nuklearne elektrane i počet ćemo se lagano odmicati od nuklearne energije i nadomjestiti je s obnovljivim gorivima. Sve to ćemo učiniti do 2035. godine.”




Spartak Booker rekao je da želi zabraniti off-shore bušenja i fosilna goriva: “Apsolutno, da, ja ću zabraniti bušenje na moru. Zašto? Zato jer tamo gdje smo vidjeli te najmove — to je ono za što se borimo, prosvjedujemo na obalama Jerseyja, da zabranimo nove licence. Jer znamo, ako buše, onda prolijevaju. … Ako je moj cilj dovesti našu proizvodnju električne energije na nula ugljičnih emisija, to znači ukidanje fosilnih goriva. Ako želimo do 2045. godine čitavu naciju dovesti na nula ugljičnih emisija, moramo ukinuti fosilna goriva. Dakle, zašto bih dozvolio nove najmove? Ali to nije samo bušenje na moru, to su i stvari poput hidrauličnog frakturiranja na javnom zemljištu.”

Bernie Sanders je otvoreno priznao da želi masovni genocid diljem svijeta i da bi financirao pobačaje u inozemstvu kako bi smanjio svjetsku populaciju.

I povrh svega, komunist ‘Yang Gang’ rekao je kako želi Ameriku “bez ugljika”… dakle on se u potpunosti zalaže za uništavanje sveg života u Sjedinjenim Državama — i svaki demokratski kandidat se očigledno složio s njim.

Tucker Carlson je u svojoj jučerašnjoj emisiji posvetio segment raspravi demokratskih kandidata: