Hrabri Iranci iskoristili trenutak da ZAHVALE Trump i poslali svijetu poruku: Nećemo biti taoci!

Frieda Powers

Screenshot: YouTube/NBC News

Ovo je priča koju mainstream mediji vjerojatno nikada neće ispričati.

Iranci su pokrenuli nekoliko odvažnih hashtag kampanja, uključujući jedan koji zahvaljuje predsjedniku SAD-a na njegovoj odluci, bacivši svijetlo na stvarne posljedice vanjske politike bivšeg predsjednika Obame.

Twitter je bio preplavljen porukama Iranaca u kojima su zahvaljivali Trumpu zbog okončanja američkog sudjelovanja u sporazumu iz 2015., koji je ukunio sankcije Iranu tako dugo dok se pridržava dogovora kojim se ograničava program nuklearnog oružja.

I dok su podržavatelji sporazuma, poput Obame i bivših državnih tajnika Hillary Clinton i Johna Kerryja, arogantno negodovali protiv odluke Predsjednika, jasno je da su ljudi na koje odluka najviše utječe stali iza Trumpa.

Neki su čak i pokrenuli drugi hashtag u čast Trumpa, MIGA: #MakeIranGreatAgain.

Prije Trumpove objave, Iranci su poslali snažne poruke nagovarajući ga da #CancelIranDeal i #KilltheDeal.

Iranci su slavili mogućnosti dok su usput podsjetili svijet da njihova vlada ne predstavlja narod, civilizaciju stariju od 2.000 godina.

Liberalni mediji i dalje štite leđa Obami i demokratima, napadajući Trumpa na svakom koraku i zanemaruju istinu o iranskom nukearnom sporazumu i kako je Obamina adminstracija stavila milijarde dolara u ruke barbarskog režima.

Ali iranski narod našao je prijatelja u liku Trumpa i prave Amerika, one koja cijeni temeljna ljudska prava i slobode. Njihovi ohrabrujući tweetovi i hastagovi koji slave odluku Predsjednika trebali bi staviti liberale na stup srama.